Головна Новини Суспільство Війна з Росією В МВС назвали кількість зрадників України
commentss НОВИНИ Всі новини

В МВС назвали кількість зрадників України

Європол наразі відстежує близько 230 тисяч осіб за військові злочини в Україні

3 серпня 2023, 19:20 comments1058
Поділіться публікацією:

Сьогодні вже ідентифікували вже понад 232 тисячі військових злочинців та зрадників. Серед них 400 представників Російської Федерації. Про це  повідомили в МВС.

В МВС назвали кількість зрадників України

В МВС розповіли про кількість зрадників України (фото з відкритих джерел)

У повідомленні йдеться, що правоохоронці ідентифікують злочинців і вносять інформацію до міжвідомчої інформаційної підсистеми "Воєнний злочинець", для того, аби довести їхню причетність до злочину. 

До інформаційної підсистеми станом на 3 серпня внесла дані про 232 131 особу, з яких 197 857 — військові російських окупаційних військ, 401  — представники військово-політичного керівництва країни-агресора.

Окрім того, вдалося ідентифікувати 3 522 представники незаконних збройних формувань та приватних військових компаній, а також 3 267 колаборантів та зрадників України.

 Представники СБУ, ГУР, СЗР, Генштаб ЗСУ, ДБР, Офіс Генпрокурора, ДПСУ, ДПтС України, НАБУ, БЕБ мають доступ до підсистеми, аби мати можливість обмінюватися інформацією.

"За військовими злочинцями стежать не тільки наші правоохоронці, але й Європол", — йдеться у повідомленні МВС. 

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у Зеленського звернулися із закликом до світу через заяви Росії щодо війниСвіт має припинити серйозно ставитися до того, що говорить Росія, оскільки саме ця країна розв'язала повномасштабну війну проти України і має "руки по лікоть у крові". Про це у себе на Twitter написав радник глави Офісу президента Михайло Подоляк. 

За його словами, саме така позиція цивілізованого світу щодо країни-агресора має визначити ставлення до війни, а також усі юридичні наслідки для режиму російського диктатора Володимира Путіна та сценарій війни.                       
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини