Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Міноборони відреагували на заяву росіян про зникнення Залужного
commentss НОВИНИ Всі новини

У Міноборони відреагували на заяву росіян про зникнення Залужного

Ганна Маляр пояснила, що окупанти поширюють такі повідомлення, щоби деморалізувати українських військових

20 травня 2023, 22:05
Поділіться публікацією:

У Міноборони поспішили розвінчати черговий фейк росіян щодо зникнення головнокомандувача Збройних сил України Валерія Залужного. Головком у строю, він, як і раніше, виконує свою роботу. Як передає портал "Коментарі", про це у телеграм заявила заступник міністра оборони Ганна Маляр.

У Міноборони відреагували на заяву росіян про зникнення Залужного

Валерій Залужний. Фото: із відкритих джерел

"Росіяни запустили інформаційну хвилю про нібито зникнення нашого головнокомандувача Валерія Федоровича Залужного. Головком на місці. Робить свою роботу. Щойно спілкувалися", — написала Ганна Маляр.

За її словами, росіяни не змінюють стратегію і знову діють старими методами, намагаються закинути в інформаційний простір брехливі меседжі, які мають на меті деморалізацію української армії.

Ганна Маляр уточнила, що інформаційна технологія росіян має досить короткий ефект, тому що потрібно від кількох годин до одного дня, щоб перевірити, що заявлене росіянами – це звичайнісінький фейк.

Заступник міністра також висловив думку, що росіяни спробували саме зараз поширити брехливий меседж, бо зараз тривають запеклі бої у Бахмуті та окупанти спробували натиснути психологічно.

"Власне, задля цього і купа передчасних повідомлень про "взяття" Бахмута", — додала Маляр.

Читайте також на порталі "Коментарі" — елітні підрозділи російського спецназу (з 3-ї та 22-ї гвардійських бригад спеціального призначення) прибули до населеного пункту Теткіно, Курської області РФ, що межує із Сумською областю України. У Центрі національного опору припускають, що основна мета цього перекидання – контрдиверсійна діяльність у прикордонній частині, а також проведення диверсій та підняття бойового духу російських підрозділів. За оцінками Інституту вивчення війни (ISW), таким чином РФ також намагається закріпити частину українських військ у прикордонних регіонах, не даючи їх перекинути на критично важливі ділянки фронту. Експерти проаналізували висловлені версії та дії агресора спеціально для видання "Коментарі".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/annamaliar/771
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини