Головна Новини Суспільство Війна з Росією В Міноборони розповіли, коли українці на F-16 нищитимуть окупантів
commentss НОВИНИ Всі новини

В Міноборони розповіли, коли українці на F-16 нищитимуть окупантів

Рішення щодо F-16 уже всі ухвалені, про це в ефірі телемарафону заявив начальник управління преси та інформації Міністерства оборони України Іларіон Павлюк. За його словами, Україна не розголошуватиму точну дату прибуття винищувачів

15 лютого 2024, 16:21
Поділіться публікацією:

Всі рішення, які стосуються передачі Україні винищувачів F-16, уже давно прийняті, сказав Павлюк. За його словами, все йде за прийнятим раніше планом. Він додав, що як тільки українські пілоти пройдуть навчання, як тільки буде підготована необхідна інфраструктура та інженери, то F-16 з'являться в Україні.

В Міноборони розповіли, коли українці на F-16 нищитимуть окупантів

Іларіон Павлюк

При цьому Павлюк підкреслив, що Україна не оголошуватиме дату, коли американські винищувачі прибудуть в країну.

"Щойно ми знатимемо точну дату, ми в жодному разі її нікому не скажемо. Адже ворог орієнтується зокрема й на інформацію з відкритих джерел. Тому з F-16 все добре. Ми всі сподіваємося, що F-16 будуть в Україні якнайшвидше", —
підкреслив Павлюк.

За його словами, потрібно розуміти, що винищувачі з’являться одразу, як тільки Україна буде готова ефективно їх використовувати на полі бою.

Нагадаємо, портал "Коментарі" повідомляв, що очільник Головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданов також заявив, що всі рішення стосовно отримання Україною американських винищувачів уже прийняті. Головний розвідник додав, що треба ще трішки почекати і натякнув, що чекати не доведеться довго.

Разом з тим, коментуючи майбутні поставки американських винищувачів F-16, секретар РНБО Олексій Данілов заявив, що Україна може отримати додаткові "бонуси". Олексій Данілов зазначив, що підготовка українських пілотів західними партнерами йде згідно з планом. Також згідно із планом готується і відповідна інфраструктура. Данілов підкреслив, техніка не проста, складна і потребує часу та зусиль для освоєння. Той план, який є, його розуміють військові, найвище військово-політичне керівництво нашої країни. Він зараз у роботі, наголосив секретар РНБО.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини