Головна Новини Суспільство Війна з Росією В Курській області українські військові опинилися у фактичному оточенні
commentss НОВИНИ Всі новини

В Курській області українські військові опинилися у фактичному оточенні

В Курській області ситуація дуже напружена, росіяни намагаються повернути втрачені території

12 вересня 2024, 11:23 comments2466
Поділіться публікацією:

На Курщині українські вояки серією контрударів змогли відправити в пекло передові підрозділи ворога, що увійшли в Обухівку, і нав'язати бій в Снагості, заявив військовий, аналітик групи "Левіафан" Микола Мельник. Також, за його словами, попри мрії противника українські гарнізони в Червоножовтневому і Вишнівці продовжують давати відсіч противнику.

В Курській області українські військові опинилися у фактичному оточенні

Бої в Курській області

"Тривають бої. Але ситуація там дуже напружена, наші хлопці у фактичному оточенні. Противник буде намагатись будь-що захопити Снагость, адже тільки це деблокує затиснути між річкою Сейм і кордоном угруповання військ росіян", — заявив Мельник.

Окрім того, за його словами, росіяни продовжують розвідку боєм по всій лінії бойового зіткнення на Курщині.

"Збройні сили України здійснили атаку в напрямку Новий Путь-Веселе та Медвєж'є-Глушково (це майже посередині "затиснутого" району Курщини) намагаючись дезорганізувати ворога і витягнути на себе сили ворога, і послабити тиск росіян на основному напрямку удару росіян. Бої тривають", — заявив Мельник.

На його переконання, в найближчі дні ворог докладе максимум зусиль, щоб захопити Снагость і Любимівку.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що російські окупанти перейшли у контрнаступ у Курській області. Російське командування збільшило Курське угруповання до 35 тис. і вважає, що такої кількості військових їм вистачить для того, щоб витіснити Сили оборони з Курської області. Експерти відзначають, що протягом найближчого часу стане зрозуміло, у що може вилитися цей контрнаступу. Окрім того, відомо, що Путіну пообіцяли повернути всі захоплені території в РФ до 1 жовтня.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини