Головна Новини Суспільство Війна з Росією В ISW розповіли, чому у росіян у Криму вже панічні настрої
commentss НОВИНИ Всі новини

В ISW розповіли, чому у росіян у Криму вже панічні настрої

Американські аналітики відзначили активну підготовку до оборони Криму

4 квітня 2023, 07:20 comments3865
Поділіться публікацією:

Росіяни у тимчасово окупованому Криму стурбовані контрнаступом Збройних сил України. На захопленому півострові продовжуються оборонна та матеріально-технічна підготовка. Як передає видання "Коментарі", про це йдеться в оновленому звіті Інституту вивчення війни.

В ISW розповіли, чому у росіян у Криму вже панічні настрої

Крим. Фото: з відкритих джерел

Аналітики Інституту вивчення війни звернули увагу на супутникові знімки, які оприлюднили 1 квітня. На них чітко видно, що армія РФ побудувала оборонні лінії вздовж наземних ліній та логістичних вузлів, у тому числі поблизу Вірменська, вздовж E105 на південь від Чонгара — 34 км на північний схід від Джанкоя, вздовж траси E97 біля Філатівки — 8 км на південь на схід від Армянська, біля Воронцовки — 20 км на південь від Армянська та вздовж пляжів Євпаторії.

Зазначимо, російські окупанти в Криму готуються до оборони, зокрема ворог зводить фортифікаційні споруди та змушує риє окопи між населеними пунктами Ішунь та Воїнка.

Крім того, загарбники на тимчасово окупованому українському півострові будують нову військову частину. За даними партизанського руху "Атеш", російське військове будівництво повним ходом йде в Євпаторії.                                      

Читайте також на порталі "Коментарі" — президент України Володимир Зеленський заявив, що в рамках наближення контрнаступу ЗСУ у росіян ще є час піти, інакше їх буде знищено. У розрахунку на що робляться подібні заяви? Якою є ймовірність, що хоча б частина російських військовослужбовців, російських еліт – до них прислухаються? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Бог

4 квітня 2023, 10:52

Укропитеки взяли от пшеков наихудшее-гонор,понты,хвастовство.Русские прааильно поступают,конкретно.Если будет укронаступ,он будет последним в новейшей укроистории на ближайшие 1000лет


Новини