Головна Новини Суспільство Війна з Росією В історії з переговорами з РФ поставлено крапку: що сталося
commentss НОВИНИ Всі новини

В історії з переговорами з РФ поставлено крапку: що сталося

The Washington Times пише, план перемоги Зеленського, ймовірно, розчарує тих, хто чекав на переговори з РФ

сьогодні, 12:42
Поділіться публікацією:

План перемоги, який представив президент України Володимир Зеленський, швидше за все, розчарує тих, хто чекав на конкретні кроки до миру, а саме переговорів з РФ. Як передає портал "Коментарі", про це пише The Washington Times.

В історії з переговорами з РФ поставлено крапку: що сталося

Переговори. Фото: з відкритих джерел

У виданні наголосили, що у Білому домі після цього майже ніяк не прокоментували позицію щодо плану перемоги України.

"Президент Зеленський поінформував президента Байдена про свій план досягнення перемоги над Росією, і обидва лідери доручили своїм командам провести подальші консультації щодо наступних кроків", — зазначили у заяві.

У Держдепі США також не відреагували належним чином.

"Ми продовжуємо взаємодіяти з урядом України щодо цього плану", — заявив представник Метью Міллер.

Автори матеріалу вважають, що адміністрація Джо Байдена не випадково оголосила про новий пакет військової допомоги на суму 425 млн. доларів відразу після того, як Зеленський представив свій план перемоги.

"Справді, план перемоги пана Зеленського залежить від значного припливу додаткової військової допомоги від США та інших країн НАТО. Пропозиція навіть закликає до "допомоги з боку наших партнерів у комплектуванні наших резервних бригад для Збройних сил України" — крок, який, здається, поглибить пряме залучення інших західних держав до майбутньої безпеки України", — додали видання.

Читайте також на порталі "Коментарі" — президент України Володимир Зеленський представив у Верховній Раді План перемоги. Зокрема, він заявив, що якщо Захід підтримає Україну в реалізації пунктів Плану перемоги, то цілком реально завершити війну не пізніше 2025 року. Наскільки реальні для виконання відомі пункти Плану перемоги? І чи можна говорити про можливість завершити війну у такі терміни, як сподівається президент? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини