Головна Новини Суспільство Війна з Росією В Іспанії вбили льотчика РФ, який перейшов на бік України: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

В Іспанії вбили льотчика РФ, який перейшов на бік України: подробиці

Російський військовий льотчик Максим Кузьмінов перейшов на бік України та переправив військовий вертоліт Мі-8 на територію України

19 лютого 2024, 19:30
Поділіться публікацією:

У ГУР підтвердили смерть російського пілота Максима Кузьмінова, який викрав в РФ Мі-8 та перегнав його до України. Про це повідомляє РБК-Україна.

 В Іспанії вбили льотчика РФ, який перейшов на бік України: подробиці

Максим Кузьмінов. Фото: "Медіацентр-Україна"

"Можемо підтвердити факт смерті", — заявив представник ГУР Андрій Юсов, коментуючи інформацію, що з'явилася у ЗМІ.

Перед тим ЗМІ Іспанії повідомляли про те, що в містечку Ла-Вільяхойоса в Аліканте знайдено мертвим 33-річного українця. До слова, Максиму Кузьмінову 28 років.  А місцеві правоохоронці почали розслідування вбивства.

Також ЗМІ пишуть, що невдовзі після того, як було знайдено тіло, іспанські правоохоронці отримали повідомлення про виявлення згорілого автомобіля в сусідньому містечку Ель Кампелло, на якому ймовірний втекли вбивці.

"Перша версія — це зведення рахунків", -  коментують для  ABC іспанські правоохоронці.

Своєю чергою російські та пропагандистські ЗМІ написали, що вбитим міг бути Максим Кузьмінов, який викрав за дорученням ГУР російський військовий вертоліт і переправив його до України.

А кремлівське видання Il Corrispondente написало, що Кузьмінов був застрелений 12 пострілами, а потім його переїхало авто вбивць.

Також пропагандистські ЗМІ пишуть, що нібито на тілі було нібито знайдено 100 000 євро.  

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Зеленський відреагував на унікальну спецоперацію ГУР у Криму. Президент України Володимир Зеленський підтвердив, що бійці ГУР Міноборони провели унікальну операцію у тимчасово окупованому Криму. Натомість лідер українців заявив, що та операція поки що не означає, що процес деокупації українського півострова стартував.  Таку заяву глава української держави зробив під час брифінгу в Києві. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

19 лютого 2024, 19:44

Доля зрадника. Особливо, якщо той повірив корумпованим обрізаним. Ось і Еквадор, спочатку зголосився передати зброю, а коли корумповані контори Кулеби пОПи Мінстеця підняли хвалькуватий розголос - пожалів і відмовився. Ну не відбулась державницька поведінка і, відповідно, країна. Тепер, десь Чехія знайшла снаряди. Ви продажні Божі: Портніков - Соловйов гучніше похваліться цим, відосик з проросійським Фюрером зробіть, щоб і ті пожаліли і відмовились, як цілий Австралійський континент з гелікоптерами.


Новини