Головна Новини Суспільство Війна з Росією В Іспанії український футболіст почав збирати гроші на Bayraktar для ЗСУ
commentss НОВИНИ Всі новини

В Іспанії український футболіст почав збирати гроші на Bayraktar для ЗСУ

Ще одна країна долучилась до збору грошей на турецький безпілотник.

21 вересня 2022, 12:30
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Український футболіст Роман Зозуля, який виступає в Іспанії ініціював збір грошей для покупки безпілотного літального апарату Bayraktar для українських військових. Про це він повідомив на своїй офіційній сторінці у Facebook.

В Іспанії український футболіст почав збирати гроші на Bayraktar для ЗСУ

В Іспанії Роман Зозуля почав збирати гроші на Bayraktar для ЗСУ. Фото з відкритих джерел

Роман Зозуля вже кілька років проживає в Іспанії та захищає кольори місцевих команд, останній клуб українця це "Фуенлабрада". Сам футболіст активно та постійно допомагає ЗСУ. Він часто передавав кошти та різну техніку для українських воїнів в АТО. За що різноманітні іспанські рухи називали його схильним до нацизму.

У своєму повідомленні Роман Зозуля пише, що у нього не має сентиментів до ворогів. Футболіст наголошує про те, що чим більше російських окупантів буде знищено на українській землі, тим більше буде врятовано життів українських захисників.

Зозуля ініціював збір грошей разом з українським посольством в Іспанії, українською діаспорою та футболістами. За його словами це не оригінальна ініціатива, але сама така техніка є ефективна для боротьби проти російських солдатів.

Раніше байрактари для України купували громадяни Литви, Польщі. Наразі тривають ще збори грошей на безпілотники у  Канаді, Латвії, та Норвегії.

Також гроші на байрактари збирали і в Україні. Такий збір організував український волонтер і його фонд Сергій Притула. Таким чином українці змогли зібрати гроші одразу на три безпілотники Bayraktar. Наразі в Україні вже сім турецьких безпілотників.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що за три дні турецькі безпілотники знищили російської техніки на суму понад 25 млн доларів.

Також "Коментарі" писав про передачу Україні підводних безпілотників урядом Великої Британії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини