Головна Новини Суспільство Війна з Росією В Генштабі показали трофеї ЗСУ, які лишили російські окупанти під час втечі (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

В Генштабі показали трофеї ЗСУ, які лишили російські окупанти під час втечі (ФОТО)

Сили оборони досить солідно поповнили свій арсенал коштом росіян

15 вересня 2022, 16:37
Поділіться публікацією:

Українські захисники поповнили свій арсенал під час втечі російської армії з  Харківської області. Російські окупанти, тікаючи, лишали все, що у них було, навіть дорогу техніку. У Генштабі показали трофеї, які презентували загарбники РФ.

В Генштабі показали трофеї ЗСУ, які лишили російські окупанти під час втечі (ФОТО)

Трофеї ЗСУ (фото з відкритих джерел)

"Підтвердження на фото. Ось такий він, "плановий" відхід російських окупантів з Харківщини. Кидали все — танки, коштовну спеціальну техніку, польові кухні, САУ, БпЛА у повній комплектності та безліч різнокаліберних боєприпасів", — заявили у Генштабі.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Шойгу викликають на килимок через поразки у війні проти України. Депутати Держдуми РФ від однієї з російських партій хочуть запросити міністра оборони Сергія Шойгу на засідання в закритому режимі. Останнім часом Міністерство оборони РФ стало об'єктом великого невдоволення громадян Росії і самого президента Володимира Путіна. Лідер російської партії "Справедливая Россия — За правду" Сергій Миронов повідомив про ініціативу, але не захотів розголошувати, які питання у депутатів до Сергія Шойгу. Пропозицію внесли на розгляд Ради Держдуми. Армія Росії та Міністерство оборони піддаються постійній критиці. Особливо зросли гнівні відгуки після того, як відбувся український контрнаступ на півдні та сході країни. Російській армії довелось залишати свої позиції та тікати з окупованих територій. За перші два тижні ЗСУ звільнили кілька сотень квадратних км у Харківській області. Через такі дії президент РФ Володимир Путін скасував заплановану найближчу зустріч з Шойгу. Окрім того, Шойгу постійно критикують, адже він обіцяв, що захоплення України відбудеться досить швидко.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини