Головна Новини Суспільство Війна з Росією Уже відомо хто дав наказ випустити по мирному Дніпру «вбивцю авіаносців»
commentss НОВИНИ Всі новини

Уже відомо хто дав наказ випустити по мирному Дніпру «вбивцю авіаносців»

Рашисти випустили "вбивцю авіаносців" на мирних жителів Дніпра. Обстріляти Дніпро надав наказ командир 52-го гвардійського важкого бомбардувального авіаційного полку Олег Тімошин

14 січня 2023, 22:34 comments33302
Поділіться публікацією:

Окупанти вдарили по багатоповерхівці в Дніпрі ракетою Х-22, яку випустили з бомбардувальника Ту-22М3, розповів речник Повітряних Сил ЗСУ Юрій Ігнат, пишуть "Коментарі".

Уже відомо хто дав наказ випустити по мирному Дніпру «вбивцю авіаносців»

Назвали ім’я командира, який керував обстрілом Дніпра

"Ракета з бойовою частиною 950 кілограмів, яку називають убивцею авіаносців, призначена для знищення авіаносних груп у морі. Вона може оснащуватися ядерною частиною. І такою ракетою б’ють по густонаселеному місту. Нема жодного пояснення і виправдання цьому терористичному акту", – наголосив Юрій Ігнат. Аналогічна ракета влучила у червні по торговому центру в Кременчуку, внаслідок якого загинула щонайменше 21 людина.

Обстріляти Дніпро надав наказ командир 52-го гвардійського важкого бомбардувального авіаційного полку Олег Тімошин. 27 червня минулого року за наказом воєнного злочинця полковника Олега Тімошина, було завдано ракетного удару по ТЦ "Амстор" у Кременчуці.

Уже відомо хто дав наказ випустити по мирному Дніпру «вбивцю авіаносців» - фото 2

Кількість загиблих внаслідок попадання ракети в 9-поверхівку у Дніпрі зросла до 9, серед них 15-річна дівчина. З 64 поранених — 59 у лікарні, решта лікуються вдома. Російська ракета влучила в будинок в якому 16 під‘їздів та проживало близько 1700 мешканців. В зруйнованому підїзді 72 квартири.  За інформацією з прописок це 100-200 людей (близько 50 дітей).

Мер Дніпра емоційно відреагував у соцмережах: "Я хочу лише одного. Щоб кожний роZZійский покидьок побачив те, що я побачив, на свої власні очі. Кожен. Без виключення".

Як писали "Коментарі", вбити ракетну та безпілотну індустрію РФ закликав світ глава МЗС Дмитро Кулеба. Раніше "Коментарі" інформували, що під час масштабної ракетної атаки в Україні російські війська вдарили по багатоквартирному будинку в Дніпрі. Під завалами перебувають люди, які у вихідний день були вдома.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Вікторівна

16 січня 2023, 14:57

Иван, ти з усіма рашистами - окупанти прокляті, горіть в вашій раші, в Україну вас не кликали!

Вікторівна

16 січня 2023, 14:52

горіти в гієні огняній всім рашиським ублюдкам до сьомого коліна!

Михаил

15 січня 2023, 19:18

Вигідно це кровавому карлику і кгбешнику

Катерина

15 січня 2023, 19:03

Відповідь Івану - Що ж ти з своїми курячими мізками лізеш в наш простір? Рашисти показують кожен день, що це тупа нація, складається з нелюдей, п'янчуг, брехунів і лінивих тварюк

Иван

14 січня 2023, 23:36

Угадайте с одного раза: Кому выгодно преподать взрыв и разрушение жилого дома в Днепре как российский ракетный удар? Правильно, кровавому клоуну и его свите в лице СБУшников!


Новини