Головна Новини Суспільство Війна з Росією Усик виступив в образі козака на дуелі поглядів з Джошуа (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Усик виступив в образі козака на дуелі поглядів з Джошуа (ВІДЕО)

Усик в образі козака виконав "Ой у лузі червона калина" на пресконференції перед боєм з Джошуа

17 серпня 2022, 20:15
Поділіться публікацією:








Олександр Усик під час дуелі поглядів з Ентоні Джошуа з'явився в образі українського козака та виконав пісню "Ой у лузі червона калина", що стала вже відомою у світі. Відео пресконференції  17 серпня опублікували на YouTube-каналі "Matchroom Boxing".

Усик виступив в образі козака на дуелі поглядів з Джошуа (ВІДЕО)

Олександр Усик (скріншот з відео)

На відео видно, що боксер з України, чемпіон WBA, WBO і IBF під час пресконференції  перед боєм-реваншем з британським боксером  Ентоні Джошуа у Джидді, з'явився в незвичному образі та влаштував надзвичайну виставу.

 Олександр Усик був одягнений у вишиванці, чорному кунтуші, з широким поясом. Його образ козака доповнював справжній чуб. А в кінці після "дуелі поглядів" заспівав ще й відому українську пісню.

 Пісню "Ой у лузі червона калина" у виконанні Усика на пресконференції  зустріли щирими оплесками, а дехто навіть підспівував українцю.

 Відомо, що перший раунд  після "битви поглядів" залишився за Олександром Усиком. Але фінальний поєдинок має відбутися 20 серпня у Джидді.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Усик показав, як готується вдруге перемагати Джошуа. Український боксер Олександр Усик продовжує активно готуватися до реваншу з Ентоні Джошуа. Світлинами з тренування чемпіона світу за версіями WBA Super, WBO, IBF та IBO у надважкій вазі поділилася Matchroom Boxing в Instagram. У повідомленні йдеться, що спортсмен зараз активно готується до бою у Саудівській Аравії. Саме там має відбутися другий бій-реванш проти Ентоні Джошуа.  На опублікованих фото видно, що Олександр Усик тренується на березі моря, підіймаючи спеціальний ваговий м'яч, боксує у воді, працює із тренером "на лапах".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини