Головна Новини Суспільство Війна з Росією Умєров розповів про сценарій, якщо переможе Трамп і допомога Україні опиниться під загрозою
commentss НОВИНИ Всі новини

Умєров розповів про сценарій, якщо переможе Трамп і допомога Україні опиниться під загрозою

Умєров запевняє, що результат виборів у США не змусить Україну підняти білий прапор.

18 липня 2024, 09:00
Поділіться публікацією:

Незважаючи на дуже непросту ситуацію, Україна точно знайде спосіб протистояти військам країни-агресора, навіть якщо колишній президент США Дональд Трамп переможе і поставить під загрозу життєво важливу підтримку американського народу. Як передає портал "Коментарі", таку заяву у своєму дистанційному виступі на щорічному Форумі з безпеки в Аспені Колорадо зробив міністр оборони України Рустем Умєров, повідомляє AP.

Умєров розповів про сценарій, якщо переможе Трамп і допомога Україні опиниться під загрозою

Рустем Умєров. Фото: з відкритих джерел

"Ми віримо в лідерство США, і ми віримо, що Америка хоче, щоб її партнери та союзники теж були сильними", — заявив Рустем Умєров.

"На цьому етапі ми зосередимося на полі бою. Яким би не був результатом виборів у США, ми знайдемо рішення", — додав глава Міноборони України.

Умєров зазначив, що Україна розширила мобілізаційні зусилля і продовжуватиме боротися, щоб повернути території.

За його словами, "у рамках наших цілей" — повернути Запорізьку атомну електростанцію, захоплену росіянами на початку їхнього наступу.

Рустем Умєров наголосив, що Україна не може зупинити російські удари по своїх містах та інфраструктурі, якщо не зможе вражати авіабази та інші військові об'єкти на території РФ, звідки завдаються удари.

"Ми хочемо це голосно сказати: ми наголошуємо на військових об'єктах, щоб вони не могли вражати мирних жителів в Україні", – сказав глава Міноборони.

Читайте також на порталі "Коментарі" – кандидат у президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп обрав кандидатом у віце-президенти США у разі своєї перемоги на виборах затятого противника допомоги Україні Джей Ді Венса. Таку заяву в ході брифінгу зробив представник Державного департаменту Метью Міллер.

Представнику Держдепу поставили питання про те, чи є загроза для відносин США з Україною у разі обрання Венса віце-президентом, заявив, що Україна має підтримку не лише адміністрації США, а й американського народу.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини