Головна Новини Суспільство Війна з Росією Улюблена співачка Януковича отримала три підозри від СБУ. Про що йдеться
commentss НОВИНИ Всі новини

Улюблена співачка Януковича отримала три підозри від СБУ. Про що йдеться

Співачка Таїсія Повалій, яка перед повномасштабнім вторгненням виїхала в Росію та звідти всіляко підтримувала дії Володимира Путіна і закликала його захопити всю Україну, отримала три заочні підозри від СБУ, передає портал «Коментарі»

15 лютого 2024, 12:53 comments1906
Поділіться публікацією:

Як повідомили в прес-службі СБУ, спецслужбами була зібрана доказова база проти Таїсії Повалій, яка виправдовує агресію Росії проти України, закликає кремлівського диктатора Володимира Путіна захопити всю Україну, а також розважає колаборантів та окупантів концертами. Окрім того, підкреслили в СБУ, співачка в одному з інтерв’ю росЗМІ намагалася дискредитувати українських захисників, які обороняли Київ від агресії росіян.

Улюблена співачка Януковича отримала три підозри від СБУ. Про що йдеться

Таїсія Повалій

"Ініційована СБУ експертиза підтвердила факти підривної діяльності зловмисниці на користь країни-агресора"
, — сказано в повідомленні прес-служби СБУ.

В ньому підкреслюється, що на підставі зібраних доказів слідчі Служби безпеки заочно повідомили Таїсії Повалій про підозру за трьома статтями Кримінального кодексу України, а саме: колабораційна діяльність, публічні заклики до агресивної війни та виправдання збройної агресії РФ проти України.

В СБУ повідомили, що Повалій зараз перебуває на території Росії, проте комплексні заходи для притягнення її до відповідальності за вчинені злочини тривають.

Відомо, що розслідування проводили співробітники СБУ у Вінницькій області за процесуального керівництва обласної прокуратури.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що зрадниця Таїсія Повалій на концерті в Уфі призналася в любові до Росії.

Окрім того, Повалій розповідала, що вимушена була перевезти в РФ із Києва свою маму, оскільки "бандерівці стріляли у вікна її квартири".

Також "Коментарі" розповідали, що зрадниця Таїсія Повалій 24 серпня 2023 року отримала російський паспорт. Як підкреслив блогер Богдан Безпалько, вона запатентувала індивідуальне підприємство і отримала російське громадянство значиться на обліку державних реєстрів новоспечена громадянка Росії українського походження Таїсія Повалій.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Алекс

15 лютого 2024, 15:43

Пидорасы холхляцкие. Убей Зеленского спаси Украину. Жидов на гиляку

Алекс

15 лютого 2024, 15:43

Пидорасы холхляцкие. Убей Зеленского спаси Украину. Жидов на гиляку


Новини