Головна Новини Суспільство Війна з Росією Уламки ракет РФ впали біля території США: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Уламки ракет РФ впали біля території США: подробиці

Уламки ракет під час атаки РФ впали в районі посольства США в Києві

2 січня 2024, 21:10
Поділіться публікацією:

Залишки ракет після  російської атаки, сьогодні, 2 січня, впали в районі території посольства Сполучених Штатів в столиці. Про це інформують "Коментарі", посилаючись  на коментар т.в.о голови Шевченківської районної державної адміністрації м. Києва Олександра Поповцева під час ефіру телемарафону.

Уламки ракет РФ впали біля території США: подробиці

Уламки ракет РФ впали в районі посольства США в Києві (ілюстративне фото з відкритих джерел)

Як він стверджує, коли  говорити про територію  Шевченківського району Києва, то на сьогодні маємо один епіцентр — це в районі метро Дорогожичі — вулиці Теліги.

"Уламки збитої ракети упали в паркову зону, На щастя, ніхто не постраждав. Маємо вибиті шибки в приблизно 10 будинках. Там працюють комунальні служби. А також маємо незначні уламки ракет в районі посольства США", — сказав  столичний посадовець.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що посол США відреагувала на ракетну атаку Росії по Україні. Вранці 2 січня Росія здійснила масову ракетну атаку по Україні. Найбільше постраждали від російських ударів Київ та Харків. На чергову агресію з боку РФ відреагувала посол США в Україну Бріджит Брінк. 

Американський посол Брінк зазначила, що російський диктатор починає новий рік з масової атаки по Україні. У повідомленні посол США закликала й надалі підтримувати Україну, щоб зупинити російську агресію на чолі якої стоїть Володимир Путін.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що Росія вдарила по Україні одразу 10 КинджаламиВночі 2 січня російські загарбники запустили по Україні 99 ракет різних типів, з них 72 вдалося знищити, у тому числі всі 10 хвалених росіянами "Кинджалів".

Зокрема, уточнив головком, вдалося збити 10 із 10 аеробалістичних ракет Х-47М2 "Кинджал", 59 з 70 крилатих ракет Х-101/Х-555/Х-55 та 3 з 3 крилатих ракет "Калібр". За словами Валерія Залужного, росіяни атакували цивільну та критичну інфраструктуру, промислові та військові об'єкти. Здебільшого били столицею.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини