Головна Новини Суспільство Війна з Росією Український політик заявив, що треба заборонити виїзд з України дітям: що відомо про його інші гучні заяви
commentss НОВИНИ Всі новини

Український політик заявив, що треба заборонити виїзд з України дітям: що відомо про його інші гучні заяви

«В ім'я виживання нації треба заборонити виїзд не тільки військовозобов'язаним чоловікам, а навіть і вивіз дітей», заявив Дмитро Корчинський

9 вересня 2024, 21:10
Поділіться публікацією:

Політик Дмитро Корчинський заявив про необхідність запровадження заборони на виїзд з України не лише для чоловіків, але й для дітей, щоб зберегти здатність нації до відтворення. Свою думку він озвучив під час виступу в програмі "Говорить великий Львів", як повідомляє Today.

Український політик заявив, що треба заборонити виїзд з України дітям: що відомо про його інші гучні заяви

Дмитро Корчинський (фото з відкритих джерел)

За словами Корчинського, український народ має трансформуватися у войовничу націю, яка ще довгий час буде перебувати у стані війни. На його переконання, всі громадяни повинні обмежити свої права, які надає Конституція, і погодитися на самообмеження. Крім того, політик підкреслив, що війна повинна стати справою поколінь, а дітей треба виховувати так, щоб вони могли замінити загиблих батьків на полі бою.

Корчинський зазначив, що українці мають визнати, що зараз вони воюють не за демократію, а за виживання нації. Тому це має стати головною метою, якій підпорядковуватиметься весь спосіб життя. Політик також висловив переконання, що діти, яких вивозять за кордон, можуть не повернутися, оскільки їхнє виховання здійснюється в іншому середовищі. Він наголосив, що для збереження нації необхідно заборонити вивезення дітей з країни.

"Я не знаю, скільки нас залишилося тут в Україні. Але в ім'я виживання нації треба заборонити виїзд не тільки військовозобов'язаним чоловікам, а навіть і вивіз дітей. Я розумію, що багато кому спокійніше тримати дітей за кордоном, поки йде війна. Але ми ж розуміємо, що ті діти не повернуться в Україну. Вони виховуються не українцями. Вони не повернуться, в них не буде стимулів повертатися в Україну", – вважає Корчинський.

В якості прикладу він навів Китай, де обмеження на народжуваність свого часу призвели до суттєвого зниження приросту населення, що нині вважається демографічною кризою. Через це влада Китаю заборонила іноземцям усиновлювати дітей, намагаючись зберегти свій генофонд і утримати молодь в країні.

Однак подібні заклики Корчинського викликали неоднозначну реакцію у суспільстві. Деякі користувачі мережі поставили запитання, де перебувають діти самого політика. Інші вважають, що замість обмежень слід розвивати мудрість.  

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що український нардеп Дмитрук під міжнародним розшуком

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини