Головна Новини Суспільство Війна з Росією Український айтішник віддав на армію шалену суму грошей: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Український айтішник віддав на армію шалену суму грошей: подробиці

Олександр Слобоженко влаштував благодійний аукціон

3 січня 2023, 21:35 comments9645
Поділіться публікацією:

Бізнесмен Олександр Слобоженко, відзначаючи день народження, вирішив провести  аукціон благодійності. Проводячи захід, назбирав з друзями  шалену суму пожертв, щоб допомогти  Збройним Силам. На  перераховані гроші  вже закуплені авто  для  захисників. Про це він написав у мережі.

 Український айтішник віддав на армію шалену суму грошей: подробиці

Олександр Слобоженко з другом (фото: instagram.com/alex_slobozhenko)

Олександр розповів,  що задум з аукціоном для захисників запропонував його друг.   

"Я подумав, що якщо і святкувати в такий період, то варто зробити свято корисним для моєї країни. Тим паче я з першого дня повномасштабного вторгнення допомагаю нашій армії", — продовжив український підприємець.

Основою лотів стали роботи  популярного художника Михайла Дебело. Учасників заходу привабили його унікальні картини, бо митець користується унікальними технологіями, що дозволяють зробити  його роботи більшими в об’ємі. Ця технологія єдина на весь світ.

Підсумки аукціону виявились несподіваними. Зібрати 12 000 000 гривень, на таке й не розраховували. На ці кошти вже придбалили 20 пікапів. Вони поїхали  до захисників військових частин  в гарячі точки.

"Насамперед передали автівки нашим знайомим туди, де зараз вони дуже потрібні. Це 92 бригада Харкова, 56 бригада Маріуполя, 130 батальйон Києва, Головне управління поліції Харкова, військові частини А4456 та А7299. Частина машин нині перебуває на фінальній стадії підготовки, щоб поїхати на ще декілька напрямків", — підсумував  бізнесмен.

 Український айтішник віддав на армію шалену суму грошей: подробиці - фото 2

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що популярний український співак виставив на аукціон житло та цінні речі, щоб допомогти ЗСУ. Виконавець  рок-гурту Green Grey Андрій Яценко, якого знають, як Дизель, з початку війни проходить службу  в батальйоні "Мрія". 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини