Головна Новини Суспільство Війна з Росією Український актор отримав тяжкі поранення у Донецькій області
commentss НОВИНИ Всі новини

Український актор отримав тяжкі поранення у Донецькій області

Андрій Валенський, актор та захисник України, тяжко поранений на фронті

6 серпня 2024, 19:00
Поділіться публікацією:

Український актор Андрій Валенський зазнав тяжких поранень у боях на Донбасі. Відомий своїми ролями в кіно та на театральних підмостках, він став солдатом після початку війни. Наразі Валенський перебуває у лікарні у Києві, його стан тяжкий.

Український актор отримав тяжкі поранення у Донецькій області

Андрій Валенський, актор та захисник України, тяжко поранений на фронті

Про поранення Валенського повідомив його колега Артем Мяус у своєму Facebook.

"Де б ще зустрілися. Андрій Валенський живий! Трохи похитнутий, але живий! Відновлюється у Києві", — зазначив актор.

2023 року він пішов добровольцем до армії, щоб захищати Україну. У боях на Донеччині він отримав багато травм: черепно-мозкову травму, зламані руку та ніс, обпалену руку та тяжке поранення ноги.

Український актор отримав тяжкі поранення у Донецькій області - фото 2

Андрій Валенський закінчив Харківський університет мистецтв та зіграв у 50 фільмах. Він відомий за такими фільмами, як "Мажор" та "Другий фронт". Андрій також грав у театрах у Києві та Харкові.

Нині за його життя борються лікарі, а друзі та колеги збирають гроші на його лікування. Актриса Римма Зюбіна та актор Артем Мяус розповідають про його стан та просять допомоги.

"Коментарі" також писали, що Олександр Сидоренко, більш відомий як Фоззі, учасник популярного українського гурту ТНМК, заявив про свою готовність вирушити на фронт. В інтерв'ю РБК-Україна 51-річний музикант розповів, що вже намагався мобілізуватись, але тоді його не взяли за віком.

Раніше “Коментарі” писали, що відомий український волонтер та громадський діяч Сергій Притула заявив, що готовий мобілізуватися до лав ЗСУ, якщо в країні змінять законодавство та скасують відстрочку для багатодітних батьків. Про це він розповів в інтерв'ю "Укрінформу".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини