Головна Новини Суспільство Війна з Росією Українські захисники розбили позиції росіян на півдні (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Українські захисники розбили позиції росіян на півдні (ВІДЕО)

Морські піхотинці завдали кількох ударів по позиціях російських окупантів у Херсонській області.

10 листопада 2022, 18:10 comments1014
Поділіться публікацією:

У Херсонські області морські піхотинці завдали кілька потужних ударів по позиціях російських окупантів. Відповідне відео вже з'явилося у мережі. Про це повідомляють "Коментарі", посилаючись на інформацію Військово-морських сил  ЗСУ у Telegram.

Українські захисники розбили позиції росіян на півдні (ВІДЕО)

ЗСУ розбили позиції росіян на півдні (фото з відкритих джерел)

У повідомленні ВМС йдеться, що після проведення аеророзвідки та вдалого коригування вогню наші військові вдарили по окупантам з артилерії.

"36 окрема бригада морської піхоти імені контр-адмірала Михайла Білінського в Херсонській області знищила російську бойову броньову машину разом із особовим складом ворожого взводного опорного пункту", — йдеться у повідомленні військових.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Залужний назвав кількість населених пунктів біля Херсона, які ЗСУ звільнили 9 листопада. Упродовж 9 листопада українська армія звільнила 12 населених пунктів на Херсонському напрямку.  Про це у Телеграм заявив головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний. Він також поінформував, що, починаючи з 1 жовтня, українським захисникам вдалося на херсонському напрямку просунутися вглиб на відстань до 36,5 км. У такий спосіб окупантам довелося залишати оборонні позиції та відступати. Залужний наголосив, загальна площа відвойованої території сягає 1381 кв км. Україна за цей час спромоглася вже відновити контроль над 41 населеним пунктом.                                                                     Головнокомандувач ВСУ зазначив, що ВСУ вдалося не лише розірвати логістичні ланцюжки противника, а й зруйнувати систему забезпечення та управління військами РФ. Щодо ситуації в Херсоні, то Залужний заявив, що у нього немає точної інформації, чи відходить противник з обласного центру, чи ні.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини