Головна Новини Суспільство Війна з Росією Українські захисники показали, як нищать з "Байрактарів" російську техніку (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Українські захисники показали, як нищать з "Байрактарів" російську техніку (ВІДЕО)

У Страткомі показали знищення техніки росіян за допомогою "Байрактарів"

1 вересня 2022, 22:40
Поділіться публікацією:

Захисники України продовжують нищити техніку російських окупантів. Так, за допомогою ударних  безпілотних літальних апаратів "Байрактар" ЗСУ помножили на нуль техніку російської армії. Про це повідомляють "Коментарі", посилаючись на інформацію та відео, що опублікована у СтратКом.

Українські захисники показали, як нищать з "Байрактарів" російську техніку (ВІДЕО)

ЗСУ продовжують знищувати техніку окупантів (фото з відкритих джерел)

Очевидно, що для наших військових сьогодні був вдалий день.

 На кадрах першого відео видно, як українські захисники з "Байрактара"  знищили російську самохідну артилерійську установку "Акація".

У другому відео можна побачити, як горить  вантажний автомобіль "Урал", в якому були російські боєприпаси,  міномет 2Б25 "Буревісник".

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Зеленський присоромив Європу – чи наважиться ЄС на посилення обмежень щодо росіян. Президент України Володимир Зеленський у своєму вечірньому відеозверненні 31 серпня сказав, що це принизливо для Європи, коли росіяни розглядають її як один великий бутік чи ресторан. Також наголосив, що ніхто з європейських лідерів не спише на наслідки ковіда те, що гроші їм нібито не пахнуть. Заява зроблена на тлі спроб ЄС встановити візові обмеження для росіян. Лайт-спроб поки що… Полегшені процедури видачі віз громадянам РФ скасовуються. Але "специфічні групи росіян" (студенти, представників грантових структур, ряд інших категорій) візи, як і раніше, отримуватимуть. Окремо європейці вирішили домовитися, як чинити з тими росіянами, які вже мають багаторічні візи. Експерт Українського інституту політики Руслан Бізяєв нагадує, що всі рішення в ЄС ухвалюються консенсусом. І низка ключових країн – Німеччина, Франція, Угорщина, майже всі південні держави висловилися різко проти серйозних візових обмежень для росіян.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини