Головна Новини Суспільство Війна з Росією Українські воїни продовжують знищувати ворожу техніку: опубліковано ВІДЕО
commentss НОВИНИ Всі новини

Українські воїни продовжують знищувати ворожу техніку: опубліковано ВІДЕО

Наші захисники перетворили техніку окупантів на вугілля

13 червня 2022, 23:46
Поділіться публікацією:

Українські воїни продовжують знищувати ворожу техніку: опубліковано ВІДЕО

Знищення ворожої техніки. Скріншот із відео

Артилеристи ДШВ ЗС України знищили батарею РСЗВ БМ-27 "Ураган" та підрозділ МТЗ російських окупантів. Про це повідомляє Командування десантно-штурмових військ ЗСУ у своєму офіційному Telegram-каналі.

За словами джерела, українські захисники з 81-ї окремої аеромобільної бригади ДШВ ЗС України застосовуючи артилерію змогли знищити батарею РСЗВ БМ-27 "Ураган" разом зі спеціальними машинами та підрозділом матеріально-технічного забезпечення зс рф, де російські загарбники в польових умовах військову техніку.

Також у Telegram-каналі опублікували відео знищення ворожої техніки.

Також сьогодні на сторінці 93-ї окремої механізованої бригади "Холодний Яр" у Facebook з'явилася інформація про те, що вдень на Ізюмському напрямку було збито гелікоптер Ка-52 російських загарбників. Відомо, що вертоліт упав на тимчасово окуповану територію між Довгеньким та Сулігівкою у Харківській області.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" поінформував читачів про те, що СБУ перехопила телефонну розмову російського окупанта зі своєю матір'ю. Загарбник зізнавався, що на території України використовують фосфорні бомби. Також він розповів, що командування дало їм дозвіл на розстріл усіх авто, навіть якщо у них є громадянські люди.

Також видання "Коментарі" повідомляло, що українським воїнам вдалося виявити позиції окупантів за допомогою БПЛА, який їм передали волонтери. Після цього артилеристами було завдано удару по позиції. У результаті окупанти зазнали втрат серед техніки. Подробиці читайте у нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/ua_dshv/437
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини