Головна Новини Суспільство Війна з Росією ВСУ вдарили по ворожому штабу, техніці, живій силі та складу боєприпасів (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

ВСУ вдарили по ворожому штабу, техніці, живій силі та складу боєприпасів (ВІДЕО)

Українські воїни продовжують знищувати загарбників

13 червня 2022, 20:40
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Нацгвардійці виявили позиції окупантів за допомогою БПЛА, яку їм передали волонтери. Про це повідомляється на офіційній сторінці Центру стратегічних комунікацій Збройних сил України у соціальній мережі Facebook.

ВСУ вдарили по ворожому штабу, техніці, живій силі та складу боєприпасів (ВІДЕО)

ЗСУ. Фото з відкритих джерел

Як стало відомо, за допомогою безпілотника гвардійці виявили штаб противника, склад із боєприпасами, скупчення техніки та живої сили. Дані про супротивника були передані артилеристам ЗСУ і внаслідок точних ударів супротивник зазнав втрат, а саме:

склад боєприпасів;

МТЛЛ;

легковий автомобіль – так званий Z-мобіль;

бронетехніка супротивника;

дві армійські вантажівки.

Також було опубліковано відео з місця подій, на якому знято роботу наших воїнів.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що зростання цін на продукти в Україні: що дорожчає у супермаркетах. За останній місяць в Україні істотно змінилися ціни на деякі продукти харчування.

Читайте також, що повне перезавантаження: хто прийде на зміну "новим особам" – як війна змінить українську політику. Військові, волонтери, журналісти знову опиняться на перших позиціях серед багатьох політичних проектів.

Сайт "Коментарі" поінформував про те, що 110 добу відкритої війни Росії проти України: головні висновки та прогнози. Експерти дали прогнози щодо ситуації на фронті та пояснили, чому росія змінює тактику і чим це загрожує.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що посол розповів , хто в ЄС допомагає Росії купувати сотні БМП щодня. Посол Андрій Мельник розкритикував Німеччину через імпорт нафти.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини