Головна Новини Суспільство Війна з Росією Українські військові знаходяться в напівоточенні: де росіяни досягають успіху
commentss НОВИНИ Всі новини

Українські військові знаходяться в напівоточенні: де росіяни досягають успіху

Ситуація на фронті складна, але проблема в тому, що скоро на фронті буде гостро бракувати зброї

сьогодні, 10:41
Поділіться публікацією:

Ситуація на фронті продовжує залишатися складною, відзначає військовий, аналітик групи "Левіафан" Микола Мельник. За його словами, ворог обходить із флангів Вугледар, і це спричинить для Сил оборони великі проблеми.

Українські військові знаходяться в напівоточенні: де росіяни досягають успіху

Війна в Україні

"Просування росіян на Курахівському напрямку, станом на зараз в напівоточенні перебувають підрозділи н.п. Острівське і Олександропіль і все що східніше річки Вовча", — повідомив Мельник.

За його словами, йде мова також про тактичний відступ біля Неліпівки на Торецькому напрямку. Окрім того, ворог має не критичне просування під Покровськом.

На Курському напрямку все стабільно, говорить експерт, але росіяни не зупиняють атаки на Любимівку ні на хвилину, ЗСУ намагаються просунутись в напрямку населеного пункту Веселе, але успіхів поки не мають.

Мельник відзначив, що українські вояки демонструють мужність і самопожертву, але якщо хтось хоче і далі виїжджати на морально-вольових якостей наших хлопців, треба хоча б посилити МПЗ в навчальних центрах і бойових підрозділах.

"Що ж до зброї та техніки, якої нам скоро критично не буде вистачати, то наразі треба не пишатись тим, що в нас є "План Б", а зосередитись на тому, щоб змусити США зрозуміти, що або вони нам допомагають, або завтра росіяни стануть їх проблемою. Бо Росія не зупиниться, а поки ми єдині, хто готові воювати за ті цінності, в які самі не сильно вірять", — додав Мельник.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що фактично окупанти намагалися повторити або вдати, що зараз не дуже 2024 року, а весна 2022 року, одночасно наступати скрізь, каже військовий Кирило Сазонов. За його словами, росіяни підтягнули резерви, підзбирали бк і техніку та пішли на штурми.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини