Українські військові показали, як "затрофеїли" один із найвідоміших танків РФ (ВІДЕО)

Станом на 2019 рік вартість нового танка Т-90 складає 2,5-3,5 мільйона доларів, Т-90 МС - 4,5 мільйона доларів.

Українським військовим одного з підрозділів вдалося під час бою захопити російський основний бойовий танк Т-90М "Прорив". Про це стало відомо завдяки відеоролику, опублікованому в соціальних мережах.

Так, днями нашим військовим вдалося "затрофеїти" розпіарений владою РФ танк, який є основним бойовим танком у ЗС Росії.

Старі версії Т-90 дуже активно кидалися російськими екіпажами, що традиційно говорить про їх вкрай низьку технологічну надійність. Також характерно і те, що у половина знищених машин - відірвана вежа

Т-90М "Прорив" є модернізованою версією основного російського танка Т-90, який, у свою чергу, є модернізацією радянського танка Т-72. Як заявляли пропагандисти, ці машини отримали принципово нову вежу та потужніший двигун. Танки були оснащені новим багатоканальним прицілом, що забезпечує застосування озброєння будь-якої доби.

Однак, дана модель, як виявилося, знищується з протитанкових гранатометів Carl Gustaf , які не відрізняються унікальними характеристиками з бронепробивності.

Повідомляється, що нашим воїнам останнім часом вдалося захопити два такі танки і ще два були значно пошкоджені.

Раніше "Коментарі" писали про те , що в США роботи-поліцейські вбиватимуть людей: подробиці. У Сан-Франциско були введені нові правила, згідно з якими роботи поліцейських зможуть використовуватися для ліквідації людей. Дане рішення стало справді безпрецедентним.

Читайте також: IKEA безкоштовно облаштує меблями будинки для переселенців: подробиці. Одна з найбільших у світі торгових мереж із продажу меблів та товарів для дому облаштує тимчасове житло для біженців.