Українські військові готуються повернутися до Криму: Буданов зробив заяву

Кирило Буданов анонсував нові висадки українських військових у Криму

Невдовзі всі побачать серію операцій із висадки українських військових у тимчасово окупованому Криму. Як повідомляє портал "Коментарі", таким анонсом під час загальнонаціонального телемарафону поділився керівник Головного управління розвідки Міноборони України Кирило Буданов.

На запитання журналістки про те, чи готуються якісь нові висадки у Криму, Буданов відповів ствердно.

"Так, готуються. І будуть. Скоро вже буде тепло, та й продовжимо. Крим повернеться назад", - заявив керівник української розвідки.

Варто зазначити, що Кирило Буданов систематично робить заяви про те, що Україна повертатиме Крим, головний розвідники країни озвучує свої прогнози, анонсуючи великі неприємності для окупантів. Частина з цих прогноз і справді збувається, а деякі, які активно звучали 2023-го, так і залишилися лише приємними надіями українців.

Читайте також на порталі "Коментарі" - в інтерв'ю французькому виданню "Liberation" Кирило Буданов заявив, що тимчасово окупований Донбас важче повернути, ніж Крим. Як передає портал "Коментарі", така заява

"Я думаю, що Донбас буде важче повернути. Тому що там є безперервна лінія постачання, їхні війська можуть отримати доступ до неї з будь-якого боку. Усі, хто колись володів Кримом, голосно і чітко заявляли, що Крим – це неприступна фортеця, і абсолютно всі втратили цю фортецю. Так само, як Україна десять років тому. Сьогодні росіяни все ще мають сухопутний коридор у Крим. Кримський міст ще вартий, але жити йому залишилося недовго", – зазначив голова української розвідки.

За його словами, у питанні звільнення Криму необхідно вирішити два стратегічні завдання: відрізати сухопутний коридор та зруйнувати Кримський міст.

Також видання "Коментарі" повідомляло – чи має РФ плани вести війну проти України в 2025 році: відповідь Буданова.