Головна Новини Суспільство Війна з Росією Українські розвідники розповіли про відкриту війну між ФСБ і Міноборони РФ: чим все закінчиться
commentss НОВИНИ Всі новини

Українські розвідники розповіли про відкриту війну між ФСБ і Міноборони РФ: чим все закінчиться

Війна між ФСБ і Міноборони РФ почалася, бо Путін ослаб

29 червня 2023, 21:59
Поділіться публікацією:

Між  російськими силовими відомствами, так званими вежами Кремля, почалась   неоголошена  війна. Як інформують  в ГУР, протистояння  між  представниками обох силових відомств  - ФСБ і Міноборони  починає входити  в активну фазу.

Українські розвідники розповіли про відкриту війну між ФСБ і Міноборони РФ: чим все закінчиться

Між ФСБ і Міноборони РФ почалася відкрита війна (фото з відкритих джерел)

Як  коментує  РБК-Україна  співробітник ГУР МО Андрій Черняк, можливі й   фізичні знищення в ході  цієї відкритої   війни.

"За нашими оцінками, це вже відкрита війна між так званими "вежами" Кремля, в результаті якої будуть фізичні знищення представників конкуруючих сторін", — наголосив  представник ГУР.

Як стверджує Андрій Черняк,  в середовищі представників  російських еліт вже давно існує  думка, що Володимир Путін  тепер слабкий.  Тепер, користуючись цим, вони хочуть мати   для себе владу.

"Путін вже не може це контролювати і тримати баланс. ФСБ і Міноборони Росії розуміють, що це для них шанс здобути певну політичну перемогу", — підсумував  представник ГУР.

За повідомленням британського видання Financial Times,  високопоставленого генерала російської армії  Сергія Суровікіна затримали за хороші стосунки з очільником  ПВК Вагнера Євгеном Пригожиним, який  наприкінці минулого тижня влаштував військовий бунт з маршем  до російської столиці.

"Від Суровікіна, високопоставленого російського генерала, який, як відомо, мав хороші стосунки з власником ПВК "Вагнера" Євгеном Пригожиним, не було ніяких повідомлень протягом декількох днів. Його затримали", — стверджують  британські  журналісти, посилаючись максимум на трьох  інформаторів.

Як  інформує  Reuters,  керівник штабу російських  Збройних сил генерал Валерій Герасимов не з'явився ні на людях, ні в ефірі  державного телебачення  після придушеного в суботу бунту, коли  очільник  вагнерівців Євген Пригожин  поставив вимогу видачу Валерія Герасимова. Про генерала  також не згадують в пресрелізі  оборонного   Міністерства  з 9 червня.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що у Кремлі відреагували на можливий арешт російського генерала Суровікіна

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини