Головна Новини Суспільство Війна з Росією Українські розвідники назвали козирі режиму Путіна
commentss НОВИНИ Всі новини

Українські розвідники назвали козирі режиму Путіна

Росія самостійно "не витягує" гонитву озброєнь, вважає представник української військової розвідки Андрій Юсов

3 березня 2024, 19:42
Поділіться публікацією:

В Україні триває повномасштабне вторгнення РФ. Тож кривавий режим Кремля має свої козирі - великі запаси живої сили та озброєння часів СРСР і готовність вести агресивну війну. Таку заяву зробив представник Головного управління розвідки Міноборони України Андрій Юсов в ефірі каналу "FreeДом".

Українські розвідники назвали козирі режиму Путіна

Володимир Путін (фото з відкритих джерел)

За його словами, саме очільник Кремля розпочав гонитву озброєнь, пробує її розвивати, але РФ самостійно її "не витягує" і тому шукає союзників.

"Але у військовому, так, великі запаси радянського озброєння, великі запаси живої сили, яка використовується як витратний матеріал, як "гарматне м'ясо", і головне — готовність вбивати і вести агресивну війну, немислиму для XXI століття, — це козирі кривавого режиму Путіна. Тому саме він почав і пробує розвивати цю гонитву озброєнь...", — заявив він.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що військовий експерт розповів, що Путін порушив золоте правило розвідкиКолишній співробітник СБУ та військовий експерт Іван Ступак заявив, що президент Росії Володимир Путін порушив золоте правило розвідки. За його словами російський диктатор виказав свої джерела у розвідці. 

Іван Ступак в ефірі телеканалу "Еспресо" прокоментував ситуацію з оприлюдненими записами розмов між німецькими офіцерами, які обговорюють удари по Кримському мосту. За його словами Путін таким чином намагається показати свою правоту нібито, що військові НАТО беруть участь у війні в Україні.
 
Ступак пояснює, що після оприлюднення записів, слід розуміти, що росіяни шпигують за військовими та офіцерами НАТО у всьому світі. Наразі невідомо, скільки подібних записів було отримано Кремлем, а також яким способом Москва змогла це зробити.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини