Головна Новини Суспільство Війна з Росією Українські пілоти вразили ворожий "центр" в Луганську
commentss НОВИНИ Всі новини

Українські пілоти вразили ворожий "центр" в Луганську

Командувач Повітряних сил України Микола Олещук подякував українським льотчикам за роботу

14 квітня 2024, 11:00
Поділіться публікацією:

Вчора, 13 квітня, українські Військові Повітряні Сили завдали точного удару по командному пункту управління ворога, який розташовувався в тимчасово окупованому Луганську. 

Українські пілоти вразили ворожий "центр" в Луганську

Олещук про удар по Луганську

Згідно з повідомленням командувача Повітряних сил України Миколи Олещука, українські льотчики виконали завдання з високою майстерністю і зуміли повернутися без втрат. 

Джерела у місцевих Telegram-каналах повідомили, що вдень 13 квітня над Луганськом було видно стовпи густого чорного диму, що свідчить про масштабність удару. 

Командувач Олещук у своєму офіційному зверненні 14 квітня поділився подробицями про успішне завершення місії. 

“Витримавши паузу, дякую льотчикам авіації Повітряних Сил за успішний, а головне – результативний удар по ворожому об’єкту на Луганщині 13 квітня 2024 року. Українські пілоти чудово виконали роботу і повернулись на базу”, — написав Микола Олещук

Олещук також наголосив, що збільшення кількості подібних операцій можливе при підтримці наших західних партнерів, які розглядають можливість збільшення військової допомоги Україні. Це дозволило б зміцнити тиск на ворожі сили і сприяти швидшому вирішенню конфлікту на користь України.

“Таких ударів по тилах противника буде більше, коли Україна отримає БІЛЬШЕ ракет від наших західних партнерів”, — зазначив Олещук

Українські пілоти вразили ворожий ”центр” в Луганську - фото 2

Нагадаємо, що війна в Україні переходить у нову фазу, ставлячи енергетику під приціл, і світ уже відчуває наслідки. Як передає портал "Коментарі", про це пише "Bloomberg".

Крім того, Міністерство оборони Німеччини повідомило, що передасть Україні ще одну систему протиповітряної оборони Patriot.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини