Головна Новини Суспільство Війна з Росією Українські десантники розгромили російську колону вантажівок із боєкомплектом: подробиці (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Українські десантники розгромили російську колону вантажівок із боєкомплектом: подробиці (ВІДЕО)

ВСУ дають гідну відсіч противнику

30 червня 2022, 18:19 comments1800
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Десантники Збройних сил України завдали удару по російській колоні вантажівок. Про це повідомляється на офіційній сторінці Командування Десантно-штурмових військ Збройних сил України у соціальній мережі Facebook.

Українські десантники розгромили російську колону вантажівок із боєкомплектом: подробиці (ВІДЕО)

ЗСУ. Фото з відкритих джерел

Як стало відомо, реактивна артилерія Житомирської бригади ДШВ знищила колону автомобільної техніки з боєкомплектом окупантів. "На відео зафіксовано успішне завдання вогневого ураження реактивно-артилерійським підрозділом 95 окремої десантно-штурмової бригади Збройних Сил України по автомобільній колоні з боєкомплектом російських окупантів", — пише Командування ДШВ ЗСУ.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що економічний прогноз: на що чекати українцям. Як зміняться макроекономічні показники у липні та чи допоможуть покрити дефіцит бюджету іноземні гранти та дотації. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Читайте також про те, що українці, які постраждали від війни, отримають протези: що відомо. Люди з інвалідністю зможуть проходити реабілітацію та протезування. Докладно про це читайте у нашій статті.

Сайт "Коментарі" поінформував про те, що як перезапустити бізнес та економіку під час війни – яких рішень вже зачекалися від влади. Стимулювати розвиток бізнесу навіть у такий скрутний час цілком реально, але потрібні радикальні рішення влади. Читайте про це на нашому сайті.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що окупанти обстріляли сільськогосподарські склади на Дніпропетровщині: знищено зерно та техніку. Ворог знищує громадянську інфраструктуру та сільськогосподарські склади. Докладніше про це ви можете прочитати на нашому сайті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини