Головна Новини Суспільство Війна з Росією Українські десантники розгромили російську базу з військовою технікою - подробиці (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Українські десантники розгромили російську базу з військовою технікою - подробиці (ВІДЕО)

ВСУ дають гідну відсіч противнику

30 червня 2022, 11:57
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Українські воїни продовжують знищувати живу силу та техніку супротивника. Про це повідомляється на офіційній сторінці Командування десантно-штурмових військ Збройних сил України у соціальній мережі Facebook.

Українські десантники розгромили російську базу з військовою технікою - подробиці (ВІДЕО)

ЗСУ. Фото з відкритих джерел

Як стало відомо, артилерія десантних штурмових військ та сухопутних військ ЗС України вкотре "накрили" район зосередження техніки супротивника.

"Після проведення розвідувальних заходів артилерійськими підрозділами Десантно-штурмових військ та Сухопутних військ ЗС України було завдано вогневого ураження по одній із баз зосередження та обслуговування військової техніки противника.", — командування ДШВ ЗСУ.

На підтвердження своїм словам, українські воїни випустили відео з місця подій. На ньому відбито поразку основи російських загарбників.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що харків'яни просять надати додаткову ППО для міста та області: петиція. У Харкові та області тривають обстріли та авіаудари. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Читайте також про те, що склад ПММ, скупчення техніки та гаубиці: росіяни зазнали серйозних втрат на півдні України – подробиці. ЗСУ дають гідну відсіч противнику.

Докладніше про це читайте у нашій статті.Сайт "Коментарі" інформував про те, що від прес-секретаря Путіна пішла багата дружина: що спричинило розбрат в елітах. Особисте життя самого Пєскова, кажуть, дало тріщину. Читайте про це на нашому сайті.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що хлопчик із Краматорська співає пісні у Рівному, щоб зібрати на тепловізор для тата (ВІДЕО). Костя із Краматорська на вулицях Рівного виконує відомі хіти. Докладніше про це ви можете прочитати на нашому сайті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини