Головна Новини Суспільство Війна з Росією Українські артилеристи знищили російські "Урагани" (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Українські артилеристи знищили російські "Урагани" (ФОТО)

ВСУ дають гідну відсіч загарбникам

17 червня 2022, 10:26
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Українські воїни знищили артилерію армії окупантів. Про це повідомляється на офіційній сторінці Командування Десантно-штурмових військ Збройних сил України у соціальній мережі Facebook.

Українські артилеристи знищили російські "Урагани" (ФОТО)

ЗСУ. Фото з відкритих джерел

Як стало відомо, українські воїни артилеристи завдали удару по позиціях окупантів.

"Артилеристи Десантно-штурмових військ у взаємодії з артилерією Сухопутних військ ЗС України знищили дві ворожі реактивні системи залпового вогню БМ-27 "Ураган"", — повідомляє Командування ДШВ ЗСУ.

На підтвердження своїх слів наші захисники опублікували фотографії з місця подій, на яких відображено знищення техніки супротивника.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що розробники презентували робота-шпигуна , який допомагатиме ЗСУ на фронті. У Запоріжжі розробляють роботів для бойових дій та розвідки на фронті. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Читайте також про те, що ЗСУ готуються повернути два ключові міста у битві за Донбас, — ISW. При цьому російські окупанти продовжують штурмувати Сєвєродонецьк і одночасно намагаються відрізати наземні шляхи постачання, які забезпечують сусідній з ним Лисичанськ. Читайте про це на нашому сайті.

Сайт "Коментарі" повідомляв про те, що про куповані Росією українські території на картах європейських країн – як би це виглядало. Яка площа країн Європи еквівалентна окупованій росією частині України. Докладніше про це ви можете прочитати на нашому сайті.

Також "Коментарі" поінформували, що Генштаб: українська авіація рознесла війська окупантів у трьох районах Херсонщини. Зазначається, що українська авіація завдавала ударів по скупченням противника в Херсонському, Каховському та Бериславському районах Херсона. Докладно про це читайте у нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини