Головна Новини Суспільство Війна з Росією Українські актори з Харкова переїхали до РФ, щоб знятися в серіалі
commentss НОВИНИ Всі новини

Українські актори з Харкова переїхали до РФ, щоб знятися в серіалі

Сергія Лістунова і Дарину Терновську назвали зрадниками

2 листопада 2023, 22:10
Поділіться публікацією:

Артисти з України Сергій Лістунов і Дарина Терновська, які мешкали в  Харкові, тепер  живуть  в Санкт-Петербурзі і закінчили роботу в пропагандистському телепроекті РФ.  Вони знялися  в серіалі  "Завжди говори так" на YouTube-каналі "Кінокомпанія Артос".

  Українські актори з Харкова переїхали до РФ, щоб знятися в серіалі

Сергій Лістунов і Дарина Терновська переїхали до РФ (фото з відкритих джерел

В проекті   актори   зганьбили  свою країну. В    одному  з кадрів Сергій  Лістунов з'явивсь  в н*цистській формі, звідки  видно вишиванку. 

В російському серіалі  колишні українці грають ролі  людей, які  знаходяться в постійному пошуці,  шукають кому  продатись дорожче  і не хочуть постояти за себе. Далі, за сюжетною лінією, до них додому завітали "європейці". Вони вигнали їх з житла  і обзивають свинями, з цієї причини  кіно героїня, яку грає  Терновська, телефонує до  чоловіка й   обурюється цим..

Він обізвав  жінку "дурепою", а пізніше загинув на війні, "розплачуючись за гроші європейців".

Після закінчення зйомок  показали інтерв'ю з акторами. Вони на камеру розповідали про "н*цистів" в їх місті Харків. Окрім  цього, Дарина Терновська  обурювалась тим, що її дитину в  навчальному закладі змусили вчити "Батько наш Бандера".

Ці колишні українські актори могли  сказати  мешканцям РФ про  геноцид українців, який  влаштований по волі  диктатора  Володимира Путіна  і  як багато ракет було випущено по мирному місту,  але  вони вибрали собі іншу долю -  долю зрадників  своєї країни.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що ще одна українська акторка переїхала до РФУкраїнська знаменитість,  який відомий глядачам за  кінофільмами і серіалами, Назар Задніпровський  пояснив, чому  залишилась  жити і  будувати кар’єру в РФ  в  колишня  українська акторка  Галина Безрук. Відповідаючи на запитання, Задніпровський   розповів, як довго і серйозно розмовляв  з нею під час зйомок  четвертого сезону серіалу "Будиночок на щастя". 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини