Головна Новини Суспільство Війна з Росією Українська спортсменка розповіла про підлість росіян на змаганнях
commentss НОВИНИ Всі новини

Українська спортсменка розповіла про підлість росіян на змаганнях

Росія відправляє своїх фехтувальників лише на ті змагання, де українці можуть показати гарні результати

9 липня 2023, 20:52
Поділіться публікацією:

За  інформацією олімпійської  чемпіонки з фехтування  Ольги Харлан, росіяни  мають намір завадити спортсменам з України кваліфікуватись на Ігри в Парижі.

Українська спортсменка розповіла про підлість росіян на змаганнях

Ольга Харлан (фото з відкритих джерел)

Це інтерв’ю фехтувальниці  оприлюднене на Tribuna.ua. Спортсменка натякає  на підлість  російських представників, які користуються  ситуацією, що українці бойкотують любі змагання, де беруть участь росіяни. Тому Росія, представники якої  не потраплять на Олімпіаду-2024 у фехтуванні, саме так  зриває кваліфікацію українським спортсменам. Дісталось від Харлан і чиновникам Міністерства спорту України.

"Від Міністерства спорту України, я вважаю, просто має бути конкретика, а не подвійні стандарти. Одним можна, іншим – ні. Нехай вже вирішують спортсмени.

Я зараз не бачу конкретних варіантів дій для себе, хоч готова чіплятися за все. Нині, на жаль, нічого не бачу.

Я знала, що так буде. Знала, що наприкінці сезону росіяни поїдуть, бо розуміють, що це дуже важливі змагання. Інше питання, чому вони тоді не заявляються у всіх видах зброї, а лише туди, де є шанси у нас?" — сказала  українська фехтувальниця.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що російська тенісистка підтримала Україну та засудила дії Кремля. Одна з кращих  ракеток рф  Дар’я Касаткіна не злякалась  висловити  свою думку про військове вторгнення її держави  в Україну. Відповідаючи на питання представників  британського видання The Times, Касаткіна  зізналась, що осуджує агресивні дії влади РФ.

При цьому,  26-річна уродженка з російського міста  Тольятті не злякалась  засудження представників  громадськості, хоч всі її колеги-спортсмени  пояснюють свої  відмовки  саме так. Вони ніби засуджують війну,  проте висловлюють неспокій  за  рідних, яким можуть нашкодити  їх публічні  осудження війни.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини