Головна Новини Суспільство Війна з Росією Українська розвідка вказала на скільки часу вистачить у Росії ресурсів для ведення війни
commentss НОВИНИ Всі новини

Українська розвідка вказала на скільки часу вистачить у Росії ресурсів для ведення війни

Розвідка України повідомила скільки у Росії є часу та ресурсів на війну в Україні.

23 березня 2023, 11:25
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Заступник керівника ГУР Міноборони Вадим Скібіцький вважає, що Російська Федерація має ресурси для введення війни ще максимум на два роки. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання РБК-Україна.

Українська розвідка вказала на скільки часу вистачить у Росії ресурсів для ведення війни

Заступник керівника ГУР Вадим Скібіцький. Фото з відкритих джерел

Під час інтерв’ю для видання РБК-Україна Вадим Скібіцький розповів про те, скільки ресурсів у РФ на війну, а також про "великий" наступ російської армії. На думку заступника керівника ГУР російський великий наступ був лише пропагандою та переоцінкою можливостей власної армії.

Скібіцький вважає, що головна ціль російської армії це вийти на кордони Донеччини та Луганщини. Проте за словами військового росіяни не в змозі проводити повномасштабні операції наступу, адже ЗСУ тримає оборону і відбиває атаки ворона на усіх ділянках фронту.

Також Скібіцький відповів про наявність ресурсів у РФ для ведення війни. Українська розвідка вважає, що росіяни можуть вести війну до двох років.

"Вони можуть вести війну ще 2023 — максимум 2024 рік — все", — стверджує Скібіцький та додає, якщо вдасться посилити санкції проти Російської Федерації, то цей термін може скоротитись.

Подібні цифри про запас військових можливостей раніше повідомляла розвідка Литви. Саме тому глава військової розвідки Литви висловлю про особливу важливість фінансової, військової та економічної підтримки України у цей період.

Також "Коментарі" писали про те, що Росія назвала чотири країни з якими не буде говорити про мирні переговори про вирішення війни в Україні. У РФ вважають, що ці країни є учасниками конфлікту.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини