Головна Новини Суспільство Війна з Росією "Українська бронетехніка" провела успішне випробування турелі на бронеавтомобілі "Новатор"
commentss НОВИНИ Всі новини

"Українська бронетехніка" провела успішне випробування турелі на бронеавтомобілі "Новатор"

На бронеавтомобілі "Новатор" пройшли успішні випробування турелі БМ "ТАВРІЯ-14,5" вітчизняного виробництва від ТОВ "Українська бронетехніка".

12 березня 2024, 15:40
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

ТОВ "Українська бронетехніка" успішно провела випробовування 10-місного спеціалізованого бронеавтомобіля "Новатор" з бойовим дистанційно-керованим модулем вітчизняного виробництва "ТАВРІЯ-14,5". 

"Українська бронетехніка" провела успішне випробування турелі на бронеавтомобілі "Новатор"

БМ "ТАВРІЯ-14,5" на бронеавтомобілі "Новатор". Фото: "Українська бронетехніка"

БМ "ТАВРІЯ-14,5" — це бойова дистанційно-керована ненаселена турель, озброєна кулеметом калібру 14,5 мм (КПВТ) з боєкомплектом у 200 патронів. БМ "ТАВРІЯ-14,5" за допомогою новітньої та унікальної системи управління озброєнням, яка включає високоякісну систему стабілізації, забезпечує можливість захоплювати та супроводжувати цілі, а також вести точний вогонь по ворожих цілях в русі. БМ "ТАВРІЯ-14,5" обладнано оптико-електронним модулем, що дозволяє виявляти цілі на відстані понад 5 кілометрів як вдень, так і вночі. 

Рівень бронезахисту бойового модулю відповідає рівню НАТО — STANAG 1. Розробником бойового модулю передбачено відповідний броньовий рівень захисту корпусу оптико-електронного модулю та блоків системи управління озброєнням.

”Українська бронетехніка” провела успішне випробування турелі на бронеавтомобілі ”Новатор” - фото 2

Бронеавтомобіль "Новатор" з турелю "ТАВРІЯ-14,5"

"Використання швидкісних маневрених броньованих автомобілів, оснащених дистанційно-керованими бойовими модулями, не тільки забезпечує додаткові можливості вести бій на відстані, але і зберігає життя військових. Працюємо на Перемогу!", — повідомила ТОВ "Українська бронетехніка".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини