Головна Новини Суспільство Війна з Росією Українська авіація знищила російську ротно-тактичну групу
commentss НОВИНИ Всі новини

Українська авіація знищила російську ротно-тактичну групу

Винищувачі ЗС ЗСУ продовжують патрулювати повітряний простір

15 червня 2022, 10:25 comments1202
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Авіація Збройних сил України продовжує завдавати ударів по позиціях супротивника. Про це повідомляється на офіційній сторінці Командування Повітряних сил Збройних Сил України у Facebook.

Українська авіація знищила російську ротно-тактичну групу

Авіація ЗСУ. Фото Командування ПС ЗСУ

Як стало відомо, вчора (14 червня) зенітні ракетні підрозділи ЗСУ збили чотири крилаті ракети, які окупанти випустили з акваторії Чорного моря. Крім того в небі над Україною було збито два безпілотні літальні апарати противника.

"Винищувачі продовжують патрулювати повітряний простір, здійснюють вильоти на перехоплення повітряних цілей, прикривають ударні групи штурмової та бомбардувальної авіації Повітряних Сил.", — Командування ЗС ЗСУ.

Також повідомляється, що 14 червня українські Су-25 та Су-24м здійснили кілька авіанальотів на ворожі позиції. Знищено ротно-тактичну групу противника, техніку та живу силу окупантів.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що одного з російських пропагандистів ліквідовано на території України: що відомо. На території України ліквідовано військового пропагандиста Постнова. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Читайте також про те, що з Львівщини до Німеччини: українка розповіла , які там умови для переселенців. Жінка поділилася, які умови у німецьких школах для українських дітей та яку гуманітарну допомогу для переселенців надають. Докладно про це читайте у нашій статті.

Сайт "Коментарі" поінформував про те, що   росіяни пішли одразу з трьох сторін – ЗСУ дуже тяжко: що зараз відбувається на Луганщині. У Сєвєродонецьку та Лисичанську дуже багато руйнувань та багато поранених. Читайте про це на нашому сайті.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що туризм в умовах війни : що відбувається з галуззю та які перспективи на нинішній сезон. Експерти дали прогнози, який туризм буде в Україні у 2022 році та хто зможе заробити.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини