Головна Новини Суспільство Війна з Росією Українофоб Костя Бедовой став на захист одеського фітнес-тренера і назвав бійців 3 ОШБ «катами»
commentss НОВИНИ Всі новини

Українофоб Костя Бедовой став на захист одеського фітнес-тренера і назвав бійців 3 ОШБ «катами»

Колаборант «спрогнозував», що тренера, який обізвав військових, "вб’ють"

15 липня 2024, 14:12 comments1353
Поділіться публікацією:

Колаборант, який знаходиться у базі "Миротворець", Костянтин Бедовой став на захист одеського фітнес-тренера, який матом ображав українських військових і побажав їм смерті.

Українофоб Костя Бедовой став на захист одеського фітнес-тренера і назвав бійців 3 ОШБ «катами»

Костянтин Бедовой

"Цього тренера будуть страшенно катувати, ґвалтувати, а потім вбʼють. Правозахисники, де ви там? Відправляють хлопця на катування, знущання і болісну смерть", – написав Бедовой у Facebook.

Вочевидь "катами, ґвалтівниками і вбивцями" колаборант вважає воїнів 3-ї штурмової бригади, куди мобілізували тренера. У своєму дописі Бедовой посилається на проросійського нардепа, фаната московської церкви Артема Дмитрука, який заявив, що "тренер грубо висловився не на адресу бойових підрозділів, а співробітників ТЦК, які приїхали роздавати повістки". 

Нагадаємо, 6 липня 2024 року в Одесі фітнес-тренер обматюкав українських військових.

"Та мені по***й, що ти воював, усі, хто там воює, дов***еби. Ви — раби. Іди далі воюй, поки не здохнеш. Ти для мене не людина, ти г***да. Щоб ти здох, щоб ви всі там здохли", – сказав він військовому.

Історія набула розголосу, фітнес-тренера спочатку провчили активісти, а потім його забрали до ТЦК, де він отримав повістку. Після успішного пройденої ВЛК, його відправили до 154-ї бригади, військовослужбовців якої він ображав, але підрозділ відмовився його мобілізувати. У підсумку тренер опинився у 3 ОШБ.

Як раніше писали ЗМІ, Бедовой разом зі своїм тоді ще живим соратником Іллею Кивою, буцімто, організував напад і пограбування матері військовополоненого. Це, за даними журналістів, сталось в жовтні 2022 року в Дарницькому районі Києва. Бедовой також відомий своїми антиукраїнськими заявами, деякі з яких він озвучував в ефірах російських каналів. Зокрема, він порівнював Україну з КНДР, звинувачував українців "в тупості", називав "зрадниками, рабами і лайном".

В травні 2023 року Костянтин Бедовой внесений у базу "Миротворець" як пособник російських терористів, який здійснив замах на суверенітет і територіальну цілісність України.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, як фітнес-тренер з Одеси поплатився за свої слова.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини