Головна Новини Суспільство Війна з Росією Україні завжди не вистачатиме ППО: яка причина
commentss НОВИНИ Всі новини

Україні завжди не вистачатиме ППО: яка причина

Україна не зможе вибудувати систему ППО, як в Ізраїлі

20 квітня 2024, 21:58
Поділіться публікацією:

В Україні неможливо побудувати систему протиповітряної оборони на кшталт тої, що функціонує в Ізраїлі.

Україні завжди не вистачатиме ППО: яка причина

Київ просить союзників допомогти з ППО. Фото з відкритих джерел

Під час прес-конференції за підсумками саміту ЄС у Брюсселі президент Франції Еммануель Макрон заявив, що Україна не зможе мати систему ППО, яка б повністю захищала всю територію країни.

"Неможливо побудувати таку саму як в Ізраїлі систему ППО, яка відповідала б усім потребам України", — сказав президент Франції.

Еммануель Макрон наголосив, що у європейських партнерів обмежені ресурси і можливості щодо забезпечення України системами протиповітряної оборони.

Президент Франції також відзначив, що Ізраїль вибудовував свою систему ППО десятиліттями, вкладаючи в неї чималі кошти.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що влада Росія організувала пропагандистські заходи, в рамках яких на тимчасово окуповані території прибули вдови російських загарбників для агітації за війну. У межах акції російські жінки, чиї чоловіки безславно загинули в Україні на війні, яку розв’язав божевільний диктатор Володимир Путін, їздять по захоплених регіонах та агітують місцевих чоловіків наслідувати приклад своїх чоловіків.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що проти російського журналіста Андрія Захарова порушили кримінальну справу за "фейки" про армію РФ. Раніше він розповів про позашлюбну доньку російського диктатора Володимира Путіна. Андрій Захаров написав кілька гучних статей-розслідувань, за що удостоївся премії "Золоте перо". Журналіст, зокрема, є автором розслідування про ймовірну третю доньку російського президента Луїзу Розову.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

20 квітня 2024, 21:41

Ізраїль постійно в стані війни оточений своїми конфліктами з усіма сусідами. Ви й Україні, під владою "Чужих" таке пророкуєте? Фюрер відноситься до українців не як до "свого народу", а як до витратного матеріалу для забезпечення добробуту, для нас "Чужих", а для них вони - свій народ. Тому прийшов брехнею; потоптав "не свою" Конституцію, узурпувавши владу "Чужими"; під час війни своїх вивіз - воює українцями. Своїм божим продає розпиляну Україну за кошерними цінами. Наприклад, продав почесному консулу Ізраїлю центральний офіс "Сбербанк Росії" за ціною, яка на "чесному" аукціоні зросла "аж" на > 1%. Цей "Чужий" нам "інвестор", не піде з представниками свого народу захищати свою власність. Це не його юдейсько-путинська криза.


Новини