Головна Новини Суспільство Війна з Росією Україні потрібно формувати свій військовий альянс: хто туди має увійти
commentss НОВИНИ Всі новини

Україні потрібно формувати свій військовий альянс: хто туди має увійти

Військовий Денис Ярославський вважає, що Україна повинна формувати свій військовий Альянс, тим більше, що за час війни вона вже бачить, хто є другом, а хто – ні

25 червня 2024, 18:08
Поділіться публікацією:

Реальність така, що обидва американських президенти не бачать Україну в НАТО, каже військовий Денис Ярославський. Тобто, за його словами, байдуже, хто переможе — Джо Байден або Дональд Трамп, їх позиція з цього приводу не відрізняється.

Україні потрібно формувати свій військовий альянс: хто туди має увійти

Україна і НАТО

"Таким чином, ми щонайменш 5 наступних років знову будемо чекати поки прийде хтось на зміну і можливо його думка зміниться також", — відзначив військовий.

При цьому він звертає увагу на те, що Україні виставляють умову для членства в НАТО – перемогу у війні з Росією. Проте, каже військовий, правда в тому, що саме переможці починають диктувати умови. І якщо Україна переможе, то так і будемо робити.

Окрім того, Ярославський каже, що правда в тому, що українська армія за досвідом, боєздатністю і знаннями знаходиться на порядок вище від армії НАТО. За його словами, українські військові, які їздять за кордон на натівські навчання самі вчать іноземних інструкторів.

Ярославський розповідає, що нещодавно на навчання в Німеччину їздили українські снайпери і розвідники, які постійно вказували інструкторам НАТО на помилки. Завершилося тим, каже він, що наприкінці місяця іноземні інструктори записували все, що говорять українські військові і дякували їм за інформацію.

Військовий переконаний, що зараз Україні потрібно вибудовувати альтернативний Альянс, тим більше що за роки повномасштабної війни ми вже точно знаємо, хто нам друг, а хто ворог. На його думку, в новий Альянс могли б увійти Франція, Британія та Польща. За його словами, цей Альянс буде альтернативою НАТО.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що для США членство України в НАТО є предметом торгу з Росією.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини