Головна Новини Суспільство Війна з Росією Українці зможуть отримати 18 тисяч гривень: кому можуть їх надати
commentss НОВИНИ Всі новини

Українці зможуть отримати 18 тисяч гривень: кому можуть їх надати

В Україні ініціатива діятиме з жовтня 2022 року до січня 2023 року

30 серпня 2022, 21:55 comments1024
Поділіться публікацією:

Мешканці України,  що  евакуювались за кордон  з причини  військових дій, але  прийняли рішення  вернутись в свою країну,  мають можливість розраховувати   на матеріальну допомогу, яку надасть міжнародна спільнота Vidnova Fellowship.

Українці зможуть отримати 18 тисяч гривень: кому можуть їх надати

Фінансова допомога для українців (фото з відкритих джерел)

Спільнота  Vidnova Fellowship надасть  кошти громадянам  України  розміром 18 тисяч гривень, як спеціальну виплату.

Оформляти  таку стипендію можливо  жителям України, що при вимушених обставинах  евакуювались за кордон,  де прийняли рішення повернутись в рідну домівку — в будь-яку область або місто. Другою обов’язковою  умовою є наступне:  вони мають  мати робочий досвід  в наступних сферах: культурний менеджмент, мистецтво, неформальна освіта, соціальне підприємництво та інновації, захист прав людини, медіа, екологія та охорона навколишнього середовища.

"В Україні ініціатива діятиме з жовтня 2022 року до січня 2023 року", — повідомляють представники  Vidnova Fellowship.

Аби стати  учасником цієї  програми, необхідно  заповнити заявку в онлайн-формі на сайті міжнародного товариства  до 10 вересня 2022 року.

Ознайомитись з більш детальною  інформацією та заповнити  документи для отримання  фінансової допомоги  можливо  за цим посиланням.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що ООН надасть Україні допомогуПідрозділ ООН — Продовольча та сільськогосподарська організація надасть Україні фінансову допомогу для фермерів. Для збереження цьогорічного врожаю, та експорту аграрії України отримуватимуть фінансування через проєкт, який було розпочато Продовольчою та сільськогосподарською організацією ООН на загальну суму 17 млн доларів. Кошти виділить на ці потреби уряд Японії, вже надано кошти Австралією, Бельгією, Центральним фондом реагування на надзвичайні ситуації, Європейським Союзом, Францією, Фондом Луї Дрейфуса, Українським гуманітарним фондом та Бюро гуманітарної допомоги USAID (BHA).

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://vidnova.org/uk/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

444

31 серпня 2022, 01:55

Зачем тратить время и деньги на ту которая ломается если есть доступные девки которые хотят только секса (без шлюx и сoдеpжанoк). Здесь все бесплатно и анонимно, убедись сам ----- https://dyx.dk/slyv


Новини