Головна Новини Суспільство Війна з Росією Українці, які постраждали через війну, можуть отримати тисячу доларів допомоги: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Українці, які постраждали через війну, можуть отримати тисячу доларів допомоги: подробиці

Благодійники шукають спонсорів, щоб українці отримали матеріальну допомогу

31 січня 2023, 22:25
Поділіться публікацією:

Представники Нью-Йоркської  благодійної  організації в галузі технологічної індустрії 1K оголосили про  те, що нададуть пряму допомогу  українським родинам, що зазнали страждань від війни.  Матеріальна допомога —  це тисяча доларів, її можуть  отримати тільки родини. Про це інформує сайт  благодійної організації. 

Українці, які постраждали через війну, можуть отримати тисячу доларів допомоги: подробиці

Виплати для українців (фото з відкритих джерел)

"Проєкт $1K для України – це некомерційний колектив, який зосереджений на прямих зв’язках спонсорів у США та в усьому світі для допомоги українським сім’ям, які постраждали від безглуздої та нелюдської війни", — говориться в публікації.

Щоб отримати кошти, потрібно заповнити заявку. Тоді  компанія відшукає спонсора, українські родини мають змогу  отримати гроші  на вказану банківську картку.

Звичайна українська родина, що  зараз мешкає в Україні, може отримати кошти. Така  виплата передбачена й біженцям, яким довелось залишити країну.   

Важливо, що Нью-Йоркська благодійна організація в галузі технологічної індустрії 1K, що взялась допомагати постраждалим від війни українцям, була створена  інвестором українського походження Алексом Аскольдом та венчурним фондом TAVentures. Саме ці благодійники під час пандемії коронавірусу  надавали  благодійну допомогу американським  родинам, що потерпіли від  локдаунів. Від початку військового вторгнення в Україні, благодійницька організація зі Сполучених Штатів  почала  активно надавати допомогу українським родинам. 

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, які виплати отримають українці, які втратили роботу через війну. Глава держави Володимир Зеленський зазначив, що всі громадяни, які потрапили в таку ситуацію, отримають виплати без жодних умов.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.1kproject.org/

Новини