Головна Новини Суспільство Війна з Росією Українці відповіли, як довго можуть витримати без електрики
commentss НОВИНИ Всі новини

Українці відповіли, як довго можуть витримати без електрики

Як довго відсутність електрики не створює проблеми для українців під час опалювального сезону.

25 жовтня 2023, 17:12
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Згідно з даними Міненергетики, Україна накопичила достатньо природного газу у сховищах для опалювального сезону – 15,9 млрд кубометрів, тоді як необхідний обсяг становить 14,7. Однак через російські ракетні обстріли українці можуть опинитись без електрики та опалення. Який час українці можуть витримати без електрики без істотних проблем.

Українці відповіли, як довго можуть витримати без електрики

Українці відповіли, як довго можуть витримати без електрики. Фото з відкритих джерел

Компанія Active Group провела дослідження та визначила, як довго без істотних проблем українці можуть витримати без електрики. Виявилось, що чверть опитаних — 25,7% українців готові без проблем бути без електрики 1-3 години щодня.

На другому місці за популярність варіант 3-6 годин без електрики щодня – 17,8%. Третій за голосами респондентів набрав пункт про можливість бути за відсутності електроенергії на день або два – 17,3% українців обрали саме його. Інші варіанти набрали менш як 10%. Переглянути усі результати дослідження Active Group щодо того, який час без електроенергії можуть витримати українці без істотних проблем можна нижче:

Українці відповіли, як довго можуть витримати без електрики - фото 2

Також українців запитали якою буде наступна зима для української енергосистеми. 30,4% вважають, що вона буде трохи більш легкою, а 6,2% істотно легкою. Протилежної думки дотримуються 24,4% та 21,2% опитаних, які вказали, що зима буде трохи більш складною та істотно більш складною відповідно.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в українців змінилася довіра до президента та української армії за півтора року війни.

Також "Коментарі" писали про опитування в США, яке показало, кого американці підтримують більше: Україну чи Ізраїль. Виявилось, що демократи підтримують, як Україну, так і Ізраїль, а от серед республіканців інша ситуація.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/pulsweek/347
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Іван Сірко

25 жовтня 2023, 16:37

Що за бовдури це робили! Світло потрубне постійно! Якщо не буде треба цю владу-казнокрадів і ледарів на коли садити!


Новини