Головна Новини Суспільство Війна з Росією Україна змусить РФ повернутися до кордонів 1991 року: стали відомі деталі геніального плану
commentss НОВИНИ Всі новини

Україна змусить РФ повернутися до кордонів 1991 року: стали відомі деталі геніального плану

ЗСУ операцією в Курській області почали здійснювати план по примусу Росії до миру на умовах України

21 серпня 2024, 20:55 comments6094
Поділіться публікацією:

Україна може змусити РФ повернутися до кордонів 1991 року, заявив в інтерв’ю "Главреду" колишній міністр закордонних справ Володимир Огризко.

Україна змусить РФ повернутися до кордонів 1991 року: стали відомі деталі геніального плану

Перемога України

"Це один із варіантів. Це можливість. Адже навіть тисяча квадратних кілометрів, які тепер контролюються ЗСУ, – це насправді не маленька територія. А за умови правильної організації справи ця цифра може зростати і зростати", — заявив дипломат.

При цьому, він підкреслив, якщо українські війська зараз підуть на південь і візьмуть в кліщі Бєлгород – столицю Бєлгородської народної республіки, вони зайдуть у тил військам Російської Федерації, які наступають на Донеччині.

"Тож насправді варіантів зараз безліч. Який із них реалізується – побачимо. В будь-якому разі, це безпрограшна стратегія для України. Тим, хто задумав і проводить зараз Курську операцію, потрібно подякувати і вклонитися до землі. Вони – великі молодці", — заявив Огризко.

При цьому він визнає, що Путін зараз у розгубленості, його образ мачо та "лідера світу" обнулився. Саме тому він і вимушений був заявити про те, що, буцімто, жодних переговорів з Україною після подій в Курській області не буде. Втім, додав експерт, Україну не влаштовують переговори про капітуляцію, яку постійно Кремль пропонує.

"Тому зараз будь-які розмови про переговори – це казка про білого бичка. Переговори стануть можливими лише тоді, коли українська армія за допомогою західних партнерів переламає хребет російській воєнній машині", — підсумував Огризко.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що ЗСУ могли б уже йти до Москви, якби мали трохи більше особового складу.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини