Головна Новини Суспільство Війна з Росією Україна збудує нові лінії оборони: де саме
commentss НОВИНИ Всі новини

Україна збудує нові лінії оборони: де саме

Верховний головнокомандувач провів нараду в Запоріжжі

30 листопада 2023, 22:08
Поділіться публікацією:

Президент України Володимир Зеленський провів дві наради в Запоріжжі, одна з яких була присвячена зміцненню фортифікації "на всіх основних напрямках". Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на пост Зеленського в телеграм.

Україна збудує нові лінії оборони: де саме

Бетонні фортифікації. Архівне фото

За словами глави держави, тема фортифікації "фактично загальнодержавна".  Вона охоплює всі напрямки оборони, але "передусім Авдіївський, Мар’їнський та інші напрямки на Донеччині". Також Зеленський заявив о необхідності зміцнення укріплень на Харківщині (Куп’янський напрямок), Сумщині, Чернігівщині, Київській та Рівненській області, Волині, Херсонщини.

- Обговорили залучення ресурсів, мотивацію, зокрема, і приватного бізнесу в цій роботі, фінансування. Пріоритет очевидний. Вдячний усім, хто працює саме на такому будівництві, на виробництві матеріалів, — зазначив Зеленський про побудову фортифікацій.

В нараді приняли участь генерали Тарнавський, Москальов, Литвинов та Павлюк.

Нагадаємо, що раніше головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний в колонці журнала The Economist заявив про перехід війни в Україні з маневренної до позиційної, яка, на думку генерала, є вигідною для Росії та невігідна для України. На думку Залужного, щоб вийти з пастки позиційної війни Україні потрібне постачання західних літаків, засобів РЕБ та інших наступальних видів озброєння.

Тим часом, підтримка Путіна в Росії досягла максимуму від початку війни. Підтримка Володимира Путіна серед росіян зростає.

У Катарі чиновники змусили президента Німеччини чекати їх на борту літака. Але Франк-Вальтер Штайнмайєр таки зустрівся із еміром Катару.

Гол українця претендує на звання найкращого в АПЛ за листопад.   




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини