Головна Новини Суспільство Війна з Росією Україна завдала ударів по містам росії: що знищено
commentss НОВИНИ Всі новини

Україна завдала ударів по містам росії: що знищено

Під удар потрапив військовий аеродром

сьогодні, 14:39 comments1378
Поділіться публікацією:

Сили оборони України завдали вогневого ураження по аеродрому та військовому заводу російських окупантів. Про це повідомили у Генштабі ЗСУ, інформує портал "Коментарі".

Україна завдала ударів по містам росії: що знищено

Ілюстративне фото

Сьогодні вночі завдано вогневого ураження по інфраструктурі військового аеродрому "Липецьк-2", що в Липецькій області рф. Зокрема, ціллю були склади боєкомплекту, місця зберігання паливно-мастильних матеріалів та авіаційної техніки. Відомо, що на аеродромі базуються літаки Су-34, Су-35 та МіГ-31 повітряно-космічних сил ворога.

Також, Сили оборони України атакували федеральне казенне підприємство "Завод ім. Я.М. Свердлова" в місті Дзержинськ Нижньогородської області рф. Тут виробляються хімічні речовини для артилерійських боєприпасів та фугасних авіабомб. Також, за наявною інформацією, на території заводу зберігалися керовані авіаційні бомби.

В районах обох об’єктів фіксувалися численні вибухи, а також відмічалася активна робота ворожої ППО. Результати ураження уточнюються.

Завдання виконано силами та засобами Служби безпеки України, Головного управління розвідки Міністерства оборони України та Сил спеціальних операцій Збройних Сил України у взаємодії з іншими складовими Сил оборони.

Бойова робота по важливих військових цілях російських загарбників триває, зазначають у Генштабі.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

У росії невідомі безпілотники атакували завод, де виробляють вибухівку

У російському дзержинську атаковано завод ім. свердлова, що виробляє вибухові речовини. Повідомляється, що завод включений до списку санкцій України "за підтримку дій, що підривають або загрожують територіальній цілісності, суверенітету та незалежності України". В

літку 2023 року завод включений до списку санкцій країн Євросоюзу, також завод знаходиться під санкціями США, Великобританії, Японії та Швейцарії. Підприємство є одним із найбільших російських виробників промислових вибухових речовин, передавальних зарядів для гірничорудної промисловості, перфораційних зарядів для нафтогазовидобувної промисловості, сейсмічних та геофізичних робіт.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини