Головна Новини Суспільство Війна з Росією Україна вже пережила пік наступу Росії: що буде далі
commentss НОВИНИ Всі новини

Україна вже пережила пік наступу Росії: що буде далі

Пік наступу сил країни-агресора був у березні, каже Сергій Кузан

17 квітня 2024, 21:45
Поділіться публікацією:

Пік зимово-весняної,  наступальної операції російських  окупантів вже  пройшов, Україні вдалось витримати  тиск ворогів, впевнений глава Українського центру безпеки і співробітництва Сергій Кузан.

Україна вже пережила пік наступу Росії: що буде далі

Новий наступ РФ (фото з відкритих джерел)

Відповідаючи на питання  Главреда, Кузан  сказав, що Росії не вдалось проламати оборонні рубежі українських бійців.

 Тому противник буде змушений   готувати резерви і зайнятись новою мобілізацією.

"Пік зимово-весняної наступальної кампанії був у березні. Ми чули багато апокаліптичних заяв про те, що росіяни всюди просуваються, а фронт нібито тріщить, проте стримати противника все-таки вдалося. І зараз уже росіяни розуміють, що в режимі мобілізації 1000 осіб на день вони нас не зможуть переламати. Тому тепер вони говорять про формування резервів, концентрацію військ і мобілізацію", — завершив  експерт.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, які міста хоче захопити Путін під час літнього наступу. І президент України Володимир Зеленський, і голова ГУР Міноборони України Кирило Буданов чітко заявляли про плани Кремля наприкінці весни та на початку літа суттєво активізувати тиск та розпочати новий наступ. Росія зараз активно до цього готується. 

Військовий експерт Сергій Грабський в ефірі FREEДОМ заявив, що російські війська цього літа спробують розвинути свій наступ на двох основних напрямках у Донецькій області: на Костянтинівку – Краматорськ та Покровськ.

Експерт зазначив, що зараз запеклі бої йдуть біля Часового Яру Донецької області. Сергій Грабський зазначає, що захоплення цього міста російська армія вважає відправною точкою руху на Костянтинівку та Краматорськ.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини