Головна Новини Суспільство Війна з Росією Україна встановила вогневий контроль над Каховським та Антонівським мостами - Речник ОК "Південь"
commentss НОВИНИ Всі новини

Україна встановила вогневий контроль над Каховським та Антонівським мостами - Речник ОК "Південь"

Речник оперативного командування доповів про поточну оперативну ситуацію на півдню України

31 серпня 2022, 15:28
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:








Нещодавно почався контрнаступ українських військ і російські окупанти зазнають усе більших втрат. Речник Оперативного командування Південь Владислав Назаров звернувся до населення та повідомив останні новини.

Україна встановила вогневий контроль над Каховським та Антонівським мостами - Речник ОК "Південь"

Антонівський міст. Фото з відкритих джерел

За його словами обстановка продовжує бути стабільно-напружена та динамічна, але все під контролем сил української оборони. Українська армія продовжує знищити логістичні шляхи ворога та пункти керування ворожих підрозділів.

Стало відомо, що росіяни вночі обстріляли зі ствольних систем та реактивної артилерії Нікопольський район, де було пошкоджено будівлю коледжу, будинок культури, кілька аптек та крамниць. Поранена 1 людина, загиблі відсутні.

Україна ж у відповідь завдавати удари по різних точках та техніці, так було знищено:

  • Два пункти управління;
  • Два склади боєприпасів;
  • Засоби БПЛА;

Спікер повідомив, що встановлено вогневий контроль над Каховським та Антонівським автомобільним мостами. Підтверджені втрати ворога у кількості 15 солдатів, три танки T-72, зенітний комплекс "Шторм", шість одиниць авто- та бронетехніки.

Далі Владислав Назаров повідомив, що в чорному морі знаходяться три ворожі об’єкти з крилатими ракетами типу "Калібр" у кількості 20 одиниць. Речник наголосив, що є велика небезпека артилерійських та ракетних обстрілів у прибережних районах та попросив усіх бути обережними.

Раніше, портал "Коментарі" писав про втрати ворога в перший день українського контрнаступу у південному напрямку країни. Російська армія втратила понад 80 солдатів та 30 одиниць військової техніки.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини