Головна Новини Суспільство Війна з Росією Україна виграє війну і зможе вступити до НАТО: Резніков назвав терміни
commentss НОВИНИ Всі новини

Україна виграє війну і зможе вступити до НАТО: Резніков назвав терміни

Міністр оборони Олексій Резніков вважає, що до наступного літа Україна виграє війну і зможе вступити до НАТО

24 липня 2023, 08:00
Поділіться публікацією:

Строки закінчення війни в Україні продовжують зрушуватись. Так, за оптимістичними прогнозами міністра оборони України Олексія Резнікова, до наступного літа Україна переможе у війні проти РФ і у липні 2024 року займе повноцінне місце у НАТО. Як повідомляє портал "Коментарі", таку думку Резніков висловив в інтерв'ю "CNN".

Україна виграє війну і зможе вступити до НАТО: Резніков назвав терміни

Олексій Резніков. Фото: з відкритих джерел

Глава міноборони України зазначив, що розглядає саміт Північноатлантичного альянсу у липні наступного року як можливий час для прийняття України до НАТО.

"Хто знає, можливо це буде дуже важливий день для України. Це лише мій прогноз", — уточнив міністр.

Олексій Резніков визнав, що Україна зможе приєднатися до альянсу лише після закінчення війни, оскільки під час бойових дій "у нас немає варіантів одноголосного голосування".

Тоді його попросили уточнити, чи вважає він, що війна закінчиться до наступного літа, він без роздумів відповів: "Так. Ми виграємо цю війну".

Читайте також на порталі "Коментарі" — після того, як під час нещодавнього саміту НАТО у Вільнюсі, де Україна не отримала офіційного запрошення вступити до Альянсу (лише гарантовану військову, політичну, фінансову допомогу), почали проговорювати різні варіанти подальших дій. Колишній радник Офісу президента України Олексій Арестович вважає, що приєднання до НАТО території нашої країни, контрольованої Києвом, з нерозповсюдженням гарантій Альянсу на території, які поки що перебувають у російській окупації (за принципом ФРН-НДР), стало б для України "суперісторичним шансом". Як оцінюєте подібні пропозиції? Про що вони говорять? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини