Головна Новини Суспільство Війна з Росією Україна скоро матиме можливість завдати рішучих ударів по росіянах – військовий
commentss НОВИНИ Всі новини

Україна скоро матиме можливість завдати рішучих ударів по росіянах – військовий

Контрнаступ ЗСУ може переломити хід війни проти Росії, однак його невдача буде виглядати для українців похмуро.

4 травня 2023, 11:51
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Колишній керівник Генерального штабу Великобританії Річард Даннатт вважає, що український наступ може стати вирішальним фактором у війні. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання Sky News.

Україна скоро матиме можливість завдати рішучих ударів по росіянах – військовий

Контрнаступ може стати вирішальним фактором у війні. Фото з відкритих джерел

Екскерівник британської армії стверджує, що завдяки постачанню західної військової техніки та боєприпасів Україна може невдовзі "завдати рішучих ударів по росіянах".

"Якби вони змогли зробити це дійсно ефективним способом, результатом цього може стати швидкий перелом війни на користь українців цього року", – сказав Річард Даннатт.

Однак британський військовий попередив, якщо цього не трапиться, то Україна можу втратити перевагу у війні.

"Час на боці Путіна, і для українців усе почне виглядати похмуро", — говорить Даннатт про можливість невдалого сценарію українського контрнаступу.

Колишній керівник Генерального штабу говорить, що попри секретність українського контрнаступу, всі розуміють, що він відбудеться найближчим часом.

Британець також висловився про московську версію атаки дронів на Кремль, де нібито мав відбутись замах на Путіна. Річард Даннатт вважає це фальшивою операцією Кремля, або антивоєнної групи у РФ. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що президент України Володимир Зеленський відповів на звинувачення у замаху на російського диктатора Володимира Путіна.

Також "Коментарі" писали про реакцію США на інформацію про замах на Володимира Путіна, який за версією Кремля відбувся 3 травня. Саме тоді два безпілотники атакували резиденцію президента Росії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини