Головна Новини Суспільство Війна з Росією Україна розпочала новий етап війни проти Росії: деталі
commentss НОВИНИ Всі новини

Україна розпочала новий етап війни проти Росії: деталі

Новим етапом війни стали удари по стратегічних артилерійських резервах Росії.

сьогодні, 12:15 comments1347
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Удари по стратегічних артилерійських резервах Росі, зокрема по складу боєприпасів у Торопці вказують на новий етап війни, стверджує керівник Центру протидії дезінформації лейтенант Андрій Коваленко.

Україна розпочала новий етап війни проти Росії: деталі

Вибух на складі боєприпасів у Торопці. Фото з відкритих джерел

Український офіцер Андрій Коваленко вважає, що раніше удари по Росії здійснювались по об’єктах тактичного рівня, однак тепер вибухи стались на складах боєприпасів стратегічного значення, що свідчить про новий етап у війні.

"Нещодавні удари по стратегічних артилерійських резервах РФ — це новий етап війни. Раніше подібні удари завдавалися переважно по складах боєприпасів тактичного рівня, що безпосередньо впливало на бойові дії на лінії фронту", — говорить Коваленко.

Лейтенант вказує, що атаки на стратегічні резерви РФ мають значно глибші наслідки, оскільки такими діями знищуються запаси, які розраховані на довгострокову війну.

"Ця тактика демонструє зміну підходу до війни: українські сили прагнуть позбавити ворога можливості тривалої боротьби, вражаючи найважливіші об'єкти військової інфраструктури", — повідомив керівник Центру протидії дезінформації.

За словами Андрія Коваленка, втрата стратегічних запасів створює дефіцит снарядів, що стає критичним для російської армії, особливо в умовах затяжної війни.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що українські війська мають просування на двох напрямках.

Також "Коментарі" писали, що Росія знайшла два методи використовує "шахедів" під час атак по Україні. Лейтенант Андрій Коваленко розповівякі російські атаки українцям слід очікувати у майбутньому.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини