Головна Новини Суспільство Війна з Росією Україна повернулася в 2022 рік: у ВР шокували інформацією про настрої серед партнерів
commentss НОВИНИ Всі новини

Україна повернулася в 2022 рік: у ВР шокували інформацією про настрої серед партнерів

На Заході все частіше запитують, як українці поставляться до переговорів з РФ та сумніваються, що Україна зможе перемогти

сьогодні, 10:58
Поділіться публікацією:

Народний депутат Іванна Климпуш-Цинадзе поділилася враженнями від 28-го Форуму-2000, заснованого Вацлавом Гавелом для просування демократії.

Україна повернулася в 2022 рік: у ВР шокували інформацією про настрої серед партнерів

Іванна Климпуш-Цинадзе

За її словами, не можна було не відчути відбитку медійних розмов про схиляння України до перемовин.

"Декого з наших партнерів дедалі більше цікавлять настрої українського суспільства, і причини цього інтересу, на жаль, зрозумілі. Світ дивиться, наскільки нас вистачить… Дежавю зими 2022-го. Тоді не вірили, що вистоїмо, тепер дехто не вірить, що можемо ще й перемогти", — відзначила нардеп.

Вона відзначила, що десятиліття пропаганди з критикою демократії та розповідями про переваги “сильної руки” виховали в Заходу незбагненно низьку самооцінку та ірраціональний страх перед хай і озброєними, але все одно відсталими автократіями.

"Цей страх знову штовхає вільний світ вірити розповідям про “демократичну Росію майбутнього”. Один із представників так званих російських лібералів проповідував це майбутнє, розказуючи про 1300 політичних в’язнів, які є надією багатомільйонної імперії. Смішно слухати таке, знаючи, скільки росіян підтримують Путіна і війну. Але на Заході це, на жаль, працює", — відзначила нардеп.

Окрім представників Європи та Північної Америки, було багато політиків та експертів з Латинської Америки, Азії та Африки. І там, каже політик, уже багато хто розуміє, що поразка України означатиме поразку демократії по всьому світу та початок ери глобальної нестабільності.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що донька Навального працює в штабі Гарріс. У Штатах вже почали готувати кадри для Росії у рамках проекту "перезавантаження".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини